KERESÉS search-close

old

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "old"

Meghalt a fejbelőtt kisfiú


szerző:
2016.10.26. 16:30
Meghalt a fejbelőtt kisfiú

Meghalt a kórházban az a 11 hónapos kisfiú, akit apja október közepén légpuskával lőtt fejbe véletlenül a Baranya megyei Oldon.

Üzent a kisfiát meglövő apa

Haza kell gyere fiam, mert imádunk - ezt írta közösségi oldalán az a 22 éves apa, aki vasárnap légpuskával fejbe lőtte 11 hónapos kisfiát a Baranya megyei Oldon. A gyerek állapota továbbra is kritikus. Lélegeztető gépen tartják, a pécsi gyermekklinika intenzív osztályán van. A család egyelőre nem akar kamera elé állni, az apa azt üzente, nyilatkozni fog, ha fia állapota javul.

Átalakíthatták a légpuskát

Továbbra is válságos az állapota annak a 11 hónapos csecsemőnek, akit édesapja vasárnap lőtt fejbe légpuskával a Baranya megyei Oldon. A kórházban kedden azt közölték még mindig lélegeztető gépen tartják. Az RTL Híradó megkérdezett fegyverszakértő szerint a légpuskába egy szabálytalan, az átlagosnál erősebb rugót tehettek, mivel a fegyver alap alkatrésze nem képes a koponya átszakítására. A rendőrség azt közölte, vizsgálják a fegyvert is.

Intenzíven a fejbelőtt csecsemő

Jelenleg is intenzív osztályon ápolják azt a 11 hónapos csecsemőt, akit vasárnap fejbe lőtt egy légpuskával az édesapja a Baranya megyei Oldon. A rendőrség közlése szerint a 22 éves férfi rosszul rakta le a töltött fegyvert, amit véletlenül elsütött. A helyiek szerint a lövés a kisfiú homlokát érte, a golyó átszakította a koponyát, majd a tarkójánál állt meg. Mentőhelikoptert küldtek érte és azonnal kórházba vitték. Állapota még mindig kritikus. Az általunk megkérdezett puskaműves szerint, ha a szülő helyesen tárolta volna a puskát, a baleset nem történik meg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való