KERESÉS search-close

nyers

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nyers"

„Örökösen ordított a gyerekekkel”

Volt, aki egekig magasztalta, mások nem tartották jó orvosnak a gyilkossággal gyanúsított férfit Sátoraljaújhelyen, ahol 9 éve dolgozott tüdőgyógyászként. A kórház szerint soha nem merült fel kifogás szakmai munkájával szemben. Stábunknak az egyik szomszéd azt mondta, nyers volt, és sokszor durván beszélt a gyerekeivel.

Honnan tudhatjuk, hogy nyers-e a hús?

Serpenyőben sült bélszín spenóttal és krumplival. Ez volt a mai főétel. A húsnál azonban mindig figyelni kell, hiszen nem mindegy, hogy jól átsülve vagy teljesen nyersen tesszük a vendégek elé.

Nyers hússal beégni a vendégek előtt? Nem a legjobb!

A mai menü főszereplője a sertés szelet volt, almával és egy izgalmasan elkészített cukkinivel. Hiába indult minden flottul, nem egy vendég volt elégedetlen a nyers hús miatt.

Sertéspörkölt zalai dödöllével

Pierre már a búra felemelésekor mélyeket sóhajtott, majd nem túl biztatóan beleszagolt az ételbe. Csukott szemmel ízlelgette Tomi főztjét, de az ízek sem győzték meg az ítészt, ugyanis a sertéshús nyers maradt. Ez a kóstolás volt Pierre eddigi legszomorúbb pillanata.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való