KERESÉS search-close

nosztalgia

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nosztalgia"

LALI: Gyerekként megbocsátható hülyeségeket csináltam

Gyerekkora óta Lali nemcsak külsejében változott, de személyisége is lassan, de biztosan csiszolódott azzá a megnyerő jelenséggé, akit ma ismernek a képernyőről. A Love Island műsorvezetőjével gyerekkori fotókat nézegetve arról beszélgettünk, mire emlékszik még szőke fürtös időszakából.
Ide kattintva megnézheted a sztárok gyerekkoráról szóló riportot.

Közös múltjukról meséltek a Barátok közt színésznői

Mérai Kata és Gyebnár Csekka az RTL Klub Reggeli műsorában nosztalgiáztak egy keveset.

Toplista: elhoztuk a magyar popzene egyslágeres előadóit!

Elstartolt az RTL Klub vadonatúj műsora, a Toplista, melynek első adása bizony a nyolcvanas-kilencvenes évekbe repítette el minket. Vigyázat, dallamtapadás veszélye áll fenn!

VV Hunor nem tudja kiverni exét a fejéből?

A srác Rolinak árulta el, hogy kire gondol mostanában a legtöbbet.

VV Mici és VV Krisztián a Villában nosztalgiáztak

Miközben a volt villalakók előkészítették a játékosoknak a kolbászokat, nem bírták ki egy kis múltidézés nélkül.

 

Nem fogod elhinni, hogy Zsuzsunak melyik a kedvenc helye a Villában!

Kiderült, hogy Zsuzsu melyik helyiségben tud a legtöbbet és a legjobban nosztalgiázni...

Törzsutasukra emlékeznek a 74-es troli sofőrjei

Törzsutasukra emlékeznek a budapesti 74-es troli sofőrjei. Az egyik végállomáson levelet helyeztek el, és mécseseket gyújtanak a nemrég elhunyt Eta néni tiszteletére. A trolivezetők azt mondják, hiányzik nekik a nosztalgiázás, hiszen éveken át volt, hogy a néni két-három kört is megtett velük és kérdezett, beszélgetett.

Így nosztalgiázik John Travolta!

A színész szokatlanul nosztalgikus hangulatban van az utóbbi időben.

John Travolta nosztalgikus hangulatba került!

John Travolta már elmúlt 64 és igen szép karriert tudhat a háta mögött, nem csoda, hogy szívesen emlékezik vissza rá. Instargamjára rendszeresen tesz ki 20, 30 vagy akár 40 évvel ezelőtt készült fotókat, például a Carrie vagy a Szombat esti láz forgatásairól.

BK: kinek, mi volt a legemlékezetesebb az elmúlt 20 évből?

Ma 20 évvel ezelőtt állt meg először a Berényi család autója a Mátyás király téren. Azóta számos fordulat, csavar, mókás és szomorú történeten vannak túl a sorozat szereplői. Arról faggattuk a színészeket, kinek-mi volt a legemlékezetesebb az elmúlt 20 esztendőből.

Nosztalgia: Karda Beát sok csapás érte, de a mosolyát sosem veszítette el

Rég nem látott fotókkal és egy gyerekkori helyszínnel idéztük fel Karda Beával a múltat, akinek arcára szó szerint rá van fagyva a mosoly. Úgy fogalmaz, a mimikai ráncokért keményen meg kellett küzdenie. A múlt emlékei között kutatva a művésznő mesélt gyerekkoráról, Som Lajosról és egy olyan nagy teherről is, amitől 12 éve sikerült megszabadulnia.

Gáspár Laci és Fecsó emlékek közt bányásztak

A döntős párok feltornászhatták a nyereményüket az emlékbányászat játék során. A fiúknak minél hamarabb kellett kiszabadítaniuk a jégtömbből a kapszulát, a lányoknak pedig helyes választ kellett adniuk a Balázs által feltett kérdésekre.

Kvíz- és villámkérdésekre válaszoltak a valóságshow-hősök

„Levééél!” – újra felpezsdült az élet a ValóVilág villában, ami jelenleg átalakulóban van, ugyanis hamarosan kezdődik a következő, 9. évad. A postaládába feladat érkezett, amit az exlakók örömmel teljesítettek. A játék végére pedig Nádai Anikó is tartogatott egy kis meglepetést. Habár az összegyűlt valóságshow-hősök közül csak Soma VV győztes, egytől egyig mindenki a műsor nyertese, hiszen mindannyian megtalálták a számításaikat a médiában.

Kattints IDE és jelentkezz, hogy te legyél a ValóVilág9 powered by Big Brother győztese!

Milyen gyerek volt Scherer Péter? Most kiderül!

Scherer Péter elkalauzolt minket boldog gyermekkorának legfontosabb helyszíneire, Ajkára és Tihanyba, édesanyja pedig elárulta, milyen gyerek volt a kis Pepe!

Extra videó: Így nosztalgiáztak a Barátok közt régi szereplői

A sorozat idén ünnepli a 20. születésnapját, emiatt rengeteg meglepetést tartogatnak a készítők. Legutóbb Babicsek Bernát, Lóránt Krisztina és Simorjay Emese tért vissza a Mátyás király térre. A színészek fantasztikusan érezték magukat a forgatáson, és elmesélték nekünk, milyen érzés volt a régi kollégákkal találkozni.

Újra megnézhetitek a Konyhafőnök VIP második évadát!

Péntek délelőtt indul a gasztro-reality második évada az RTLII-n! Újra végig nézhetjük, hogyan ragadtak fakanalat a hírességek, élükön Dobó Ágival, Lakatos Márkkal vagy éppen Anger Zsolttal. Nosztalgiázzatok velünk!

Best of Reggeli: ezek voltak az eddigi legemlékezetesebb pillanatok!

A Reggeli 300. adásában visszaemlékeztünk az eddigi legviccesebb pillanatokra. Többek között azt is újranézheted, hogyan fogadták Fluorék Hajdu Steve sós süteményét!

Így emlékezett vissza Hajdu Steve a Reggelis műsorvezetésre!

Emlékeztek még, amikor Hajdu Steve volt a Reggeli műsorvezetője? A színész tisztán emlékszik, így megosztotta velünk akkori tapasztalatait, valamint azt is elárulta, hogy hol láthatjuk őt játszani!

300. adás: együtt nosztalgiázott Wossala Rozina és Peller Mariann!

A Reggeli 300. adása igazán nosztalgikusra sikerült: ezek voltak a legemlékezetesebb pillanatok Wossala Rozina és Peller Mariann számára!

Barátok közt: Ma este ismét a gyerekeké lesz a főszerep!

A sorozat ma este ismét egy olyan részhez ér, amelyben a színészek gyermekei lesznek majd láthatóak.

Íme az egyik legromantikusabb Barátok közt jelenet!

Az elmúlt 20 év alatt bőven akadtak olyan kedves, megható és romantikus jelenetek, melyekre szívesen emlékszünk vissza. Ilyen volt a hat évvel ezelőtt Péter és Linda csókja is, ami egy veszekedés után csattant el. Emlékeztek még erre?

Így nyomtuk 10 éve: Beliczai Balázs

Részlet a 21. évad negyedik részéből:

Nosztalgiázzatok együtt a 10 éves Showder Klubbal! Íme Beliczai Balázs produkciója!

A teljes adást itt tudod megnézni!

Így nyomtuk 10 éve: Bödőcs Tibor

Részlet a 21. évad harmadik részéből:

Nosztalgiázzatok együtt a 10 éves Showder Klubbal! Íme Bödőcs Tibor produkciója!

Nézd vissza itt a teljes adást!

Így nyomtuk 10 éve: Kovács András Péter

Részlet a 21. évad második részéből:

Nosztalgiázzatok együtt a 10 éves Showder Klubbal! Íme KAP produkciója!

Nézd vissza itt a teljes adást!

Így nyomtuk 10 éve: Kiss Ádám

Részlet a 21. évad első részéből:

Nosztalgiázzatok együtt a 10 éves Showder Klubbal! Íme Kiss Ádám produkciója!

Nézs vissza itt a teljes adást!

Karda Bea: „Repülj még velem!”

Karda Bea nyolc éve talált rá szerelmére, Lacira, akivel az interneten ismerkedett meg. A művésznő viszont álnéven, parókában és napszemüvegben kereste az igazit, és csak később fedte fel valódi énjét Laci előtt. Most ismét felöltötte „álruháját”, és egy Piramis dallal kedveskedett párjának.

Betöltötte a 80-at Koós János

A táncdalfesztiválok koronázatlan királya betöltötte a nyolcadik X-et! Együtt nosztalgiáztunk vele.

Story Extra 2018-01-29


szerző:
2018.01.29. 16:15
Interjú Szandival, avagy erre készülj, ha nőként jelentkezel a Survivorbe!

Szandi azt tanácsolja, hogy a kalandvágy mellett legyen még legalább egy komoly célod a Survivorrel, mert csak így van esélyed a castingokon. A lány már a jelentkezéstől kezdve tudatosan készült a játékra, amit kezdetben sportversenyként fogott fel, azonban hamar rá kellett jönnie, hogy ez sokkal több annál. Hogyan élte meg a túlélőshow-t nőként? Az interjúból többek között ez is kiderül!

Story Extra 2018-01-16


szerző:
2018.01.16. 16:15
Kiderült! Ő Jani édesapja!

Krisztián után Gergő is meglátogatta Karolát, aki végül bevallotta, hogy nem tőle van a 26 éves fiú. Na de mi a helyzet a harmadik apajelölttel, Jenővel? 

Te sem bírod ki nevetés nélkül!


szerző:
2017.12.22. 08:07
Te sem bírod ki nevetés nélkül!

Mi lesz a következő részben? A házigazdák promó videói olykor túlzottan is viccesre sikeredtek. Szem nem marad szárazon!

Best of: Kifőzde


szerző:
2017.12.22. 08:06
Best of: Kifőzde

Mikinek meggyűlt a baja a kókuszdióval, Fekete Laci hotdog evő versenyt rendezett, Anna pedig nagy lakomát csapott Mikinek, mielőtt elutazott a dzsungelbe. Nézd vissza a legemlékezetesebb pillanatokat!

A Celeb vagyok, ments ki innen! dobogósai is hazatértek

Wossala Rozina, Pumped Gabó és az újdonsült dzsungel király, Kabát Peti vendégeskedett a Peller nővéreknél, és bizony kalandos élményeiket is megosztották. Jó hangulatból egy pillanatig sem volt hiány!

Fókusz 2017-12-20


szerző:
2017.12.20. 17:20
Folytatódik a nosztalgiázás!

Egész héten, öt napon át, a Híradó után legendás műsorvezetők tartanak múltidézést. Emlékeznek még, mi volt a legnagyobb nyeremény a televízió történetében? Friss interjúk is lesznek egykori és jelenlegi műsorvezetőkkel. A legemlékezetesebb pillanatokról mesélnek, illetve betekintést engednek a műhelymunka rejtett részleteibe. 

 

Ez volt Juli egyik legmegrázóbb pillanata a Barátok köztben!

Hét évvel ezelőtt Illés Júliának nagyon nehéz időszaka volt, ugyanis a lánya, Vanda már megállíthatatlanul gurult lefele a lejtőn, és a drognak már egyáltalán nem tudott ellenállni. Juli egyik reggel úgy dönt, nem bírja tovább, és ki fogja tenni otthonról a lányát.

Nosztalgiázó Hooligans!


szerző:
2017.12.03. 06:00
Nosztalgiázó Hooligans!

Négy évvel ezelőtt Magyarország egyik legnépszerűbb elektromos rock bandája visszatekintett az eddigi 12 évükre. Az emlékezetes pillanatot pedig a Fókusz rögzítette.

Ők már túlélték a dzsungelt


szerző:
2017.11.24. 08:16
Ők már túlélték a dzsungelt

November 27-én indul a Celeb vagyok, ments ki innen! ötödik évada. Molnár Andi, Novák Angéla és Aurelio Caversaccio már megmérettették magukat a dzsungel mélyén, és bár sokszor kemény megpróbáltatásoknak néztek elébe, a mai napig örömmel emlékeznek vissza a boldog pillanatokra.

17 éves a Heti Hetes!


szerző:
2017.11.20. 08:08
17 éves a Heti Hetes!

17 éve indult szárnyalásnak az RTL Klub beszélgetőműsora, aminek kapcsán idén egy múltidéző könyv, a Feketeleves is napvilágot látott. Nosztalgiázz te is Ónodi György, a HetiHetes volt főszerkesztője és  Hajdu Steve párosával!
 

20 éves a Tamagotchi!


szerző:
2017.11.15. 08:08
20 éves a Tamagotchi!

Pontosan 2 évtizede dobták piacra a ma már kultikusnak számító Tamagotchit, ami huszadik születésnapja alkalmából ismét kapható a boltokban. Vajon lesz kereslet az új verzióra? Mi lesz a különbség a régihez képest? Czinder Orsolya és Tímár Rita elárulták!

 

Roland bevallotta Giginek, hogy mivel kereste a kenyerét...

Gigi és Roland még a kocsiban sem bírta ki zene nélkül, egészen addig, míg a fiúból elő nem törtek a régi emlékek. Éppen a régi lakása felé autókáztak, ahol Roland nem bírta megállni egy kis nosztalgiázás nélkül...

Gyereknap a villamosremízben

Zenélő villamossal és 100 éves járművekkel ünnepelte a BKV, hogy egy hónap híján 130 éve indult el a villamosközlekedés Budapesten. Amit egyébként táblák tiltanak a járműveken, azt ma mind ki lehetett próbálni az egyik remízben. Délutántól estig pedig zenekarok játszanak az egyik régi körúti villamoson.

Az együtt töltött 19 év alatt az RTL Híradó műsorvezetői, Erős Antónia és Szellő István már megtanulták fél szavakból is megérteni egymást. Ezért azt is jól tudják, hogy ki, hogy issza a kávét és, hogy mivel lehet kihozni a másikat a sodrából.

A sztárok élete sem könnyű: ilyen egy első randi

Életünk szerelmét megtalálni nem egyszerű feladat, és a sztárokat hallgatva, úgy tűnik, ez alól ők sem kivételek. A hazai sztárvilágból többek között Zimány Linda és Tóth Andi mesélt nekünk két évvel ezelőtt az első, néha vicces, olykor kínos randijaikról, és arról, nekik mennyire volt nehéz part találni.

Óriás trükkök és nagy nevetések a Heti Hetesben!

Három évvel ezelőtt Jáksó egy újabb hírt olvasott fel a jókedvű társaságnak: a Magyar Ufokutató Szövetség a kormányfőhöz fordult, hogy ne titkolózzanak tovább. A szövetség kongresszusán felszólalt Pataky Attila is, aki elmondta, hogy őt is már többször eltérítették a földönkívüliek.

Nosztalgiázzunk: Kiss Ramóna a Barátok köztben!

Négy évvel ezelőtt, a híres sorozat évadzáró epizódjában rengeteg kérdés nyitva maradt, többek közt Zsófi, Miki és Zsolt kapcsolata körül is, hiszen Zsófi forró csókban forrt össze azzal, aki miatt eredetileg olyan nagy bajba került.

Story Extra 2017-06-19


szerző:
2017.06.19. 17:25
Utazzunk! Ilyen volt nyaralni a szocializmusban!

A XXI. Század három évvel ezelőtti riportjában egy kis nosztalgia útra hívták a nézőket. Hogy mit is jelentett az, hogy szervezetten utaztatták a fiatalokat a Jugó tengerpartra, és az NDK-s csoportokat a Balatonhoz? Emlékeztek még a 16 óra buszozás és bőrkabát Isztambulból mondatokra? Ezek voltak a szocialista ifjúság nyaralási emlékei!

Kiss Ramóna: „Boldog vagyok, úgy érzem!”

A gyönyörű színésznő kendőzetlenül mesélt a z RTL Klub Reggeli című műsorában az elmúlt hét napjairól, érzéseiről, örömeiről, és bánatairól.

Megható pillanat! – Ibrahim emléke újra megkísérti Szulejmánt

Az uralkodó sokat gondol régi barátjára, és mikor a pasa kedvenc hegedűjátékát véli felcsendülni, egyszerűen magába zuhan. Ibrahikm és Hatice lánya az, aki oly szépen hegedül, és aki majdnem megríkatja Szulejmánt.

Újra összeáll a legendás lánycsapat?

Három évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy a Bestiák névre hallgató banda úgy döntött, ismét színpadra állnak. A 90-es évek egyik legnépszerűbb csapatának tagjai azt mesélték, hogy az elmúlt években igaz, külön utakon jártak, de a magánéletben mindig közel maradtak egymáshoz.

VV Fannit szörnyű emlékek nyomasztják! - VIDEÓ!

A ValóVilág hét cserfes lányáról senki sem gondolná, hogy borzasztó emlékek gyötrik. Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Reflektornak adott interjúban elmesélte, hogy előző párja rettenetesen csúnyán bánt vele, amit a mai napig nem tudott kiheverni. És mit szólt mindehhez Dennis?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való