KERESÉS search-close

levelek

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "levelek"

A nádasból került elő egy köteg hivatalos levél

A nádasból került elő egy köteg hivatalos levél Veresegyházon. A helybeliek egy horgásztó környékét takarították, amikor egyikük 40-50 borítékra bukkant. Mint kiderült, néhány utcában hetek óta gond van a kézbesítéssel, volt, akinél a telefont vagy az áramot kapcsolták ki, mert egyik hivatalos felszólítást sem kapta meg, máshol pedig egy címre dobták be más levelét.

Nem volt, aki kézbesítse a leveleket Győrújfalun

Volt, aki személyesen ment be és 3 kilós levélcsomagot kapott, másoknak 8-9 levele nem érkezett meg. Információink szerint falu postáján hatalmas a munkaerőhiány. A Magyar Posta ma közleményben azt írta, helyettesítéssel próbálták megoldani a helyzetet, de egy betegség miatt végül csak tegnap tudták kihordani az elmaradt leveleket.

 

Több ezer levelet hagyott ott a postás

Több ezer borítékot hagyott két nagy szatyorban egy postás az egyik békásmegyeri panelház tárolójában - erről a Blikk számolt be. A kézbesítetlen küldeményeket egy ott lakó vette észre.

Késnek a küldemények Pécelen

Késve jönnek, vagy meg sem kapják a leveleket, erre panaszkodnak a péceliek. Van, aki azt mondta az RTL Híradónak, előfordult már olyan is, hogy késedelmi díjat kellett fizetnie, mert nem kapta meg időben a közüzemi számláját. Más arra panaszkodott, hogy hiába volt otthon, a várt küldeményét nem hozta a postás és értesítőt sem kapott. A posta szerint eddig nem volt panasz a kézbesítésre a városban.

Bartók a szemérmes szerelmes

A világ felé zárkózott és halk szavú volt, csak a családja látta milyen gondos apa és szemérmes szerelmes volt Bartók Béla. A zeneszerző a világ minden részéről hosszú leveleket írt szeretteinek. Ezekből és Bartók műveiből állított össze egy levélkoncertet Bálint András és Fülei Balázs zongoraművész.

Gőzerővel kampányolnak az önkormányzatok

A legkülönfélébb leveleket kapják a szavazók a polgármesterektől, akik arra buzdítják az embereket, hogy nemmel voksoljanak a népszavazáson. Nézőink több levelet is továbbítottak szerkesztőségünkbe. Szabolcsban például előre megírt kiadványt kapott több önkormányzat, a kiküldés előtt a megadott helyre csak be kellett helyettesíteni a település nevét. Az Együtt szerint törvénytelen, ahogy a Fidesz bevonja az önkormányzatokat a kampányba. A kormánypárt szerint ezzel nincs semmi baj.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való