KERESÉS search-close

jogvita

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "jogvita"

Nem is hallott róla, de aláírta

Nem hallott a Heineken és az igazi Csíki Sör gyártójának jogvitájáról Vas Imre fideszes képviselő. Ő az egyik előterjesztője annak a törvényjavaslatnak, amely kétéves börtönbüntetéssel fenyegeti a holland sör forgalmazóját, ha a megszokott vörös csillagot nyomtatják a palackok címkéjére. Hétfőn került a parlament elé a jogszabály, amely a baloldali ellenzék szerint nem más, mint a kormány kicsinyes bosszúja.

FBI vs. Apple: Biztonság vagy magánszféra?

Aligha van kormány és nemzetbiztonsági szervezet a világon, amelyet ne érdekelne az úgynevezett FBI-Apple jogvita. Az amerikai szövetségi nyomozóhivatal arra akarja kényszeríteni az Apple céget, hogy törje fel saját telefonját. Per lesz, meglehet messzeható nemzetközi következményekkel. Mi a tét?

Sok lesz a dugó a villamosépítés miatt

Folyamatos dugókra számíthatnak a budapesti autósok a fonódó budai villamoshálózat építése miatt. A kivitelezői szerződések körüli jogviták miatt másfél évet csúszott az építkezés. A hálózatnak, amely részben uniós pénzből épül, 2015. december végéig kell elkészülnie, addig a szokásosnál is több torlódás várható a fővárosban.
 

Kiszabadultak a kávézó önkéntes fogjai

24 nap után kiköltözött a két férfi a bevásárlóközpontban található kávézóból, bírósági úton próbálnak megegyezni.

Biztonsági emberek inváziója a wellness-szállodában

Egy ceglédi szálloda dolgozói az első sokk után feljelentést tettek a rendőrségen. A hotel biztonsági kamerái rögzítették, ahogy öltönyös emberek elárasztják az aulát. A dolgozók szerint behatoltak személyes adattárukba, irodáikat feldúlták.

Lucas elvesztette a „csillagok háborúját”

A brit Felsőbíróság a Csillagok háborúja alkotója ellen ítélt a birodalmi rohamosztagosok öltözékének szerzői jogvitájában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való