KERESÉS search-close

indiai

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "indiai"

Kígyóinvázió az áradás után

Mérgeskígyók, óriáskígyók és más életveszélyes hüllők lepték el a házakat az indiai Kerala szövetségi állam árvíz sújtotta vidékein. A hatóságok óvatosságra  figyelmeztetnek minden hazatérőt.

Így kényeztették a lányok az indiai férfiakat

A hotel vendégei kihasználták a lehetőséget, és maguk mellé rendelték a Villa lányait, hogy egy kicsit kényeztessék őket szolgáltatásaikkal...

Kézzel-lábbal az indiaiakért

Az indiai vendégekkel való kommunikáció nehézségekbe ütközött, ugyanis a két férfi se magyarul, se angolul nem beszél, így maradt az activityzés...

Az indiai ízek csaptak össze a konyhában

Újra eljött a receptverseny ideje, és Gordonnak bizony fel kellett kötnie a gatyáját: be kellett bizonyítania, hogy az indiai konyhában is verhetetlen! Vajon újra lefőzték a saját éttermében?

Ritka oroszlánok Budapesten


szerző:
2010.05.08. 15:27
Ritka oroszlánok Budapesten

A világ legritkább oroszlánjaiból mindössze néhány száz él világszerte.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való