KERESÉS search-close

hobbi

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hobbi"

Sáfrány Emese visszaült az iskolapadba?

Múlt csütörtökön már fény derült a légtornász titkos szenvedélyére, ám nem ez az egyetlen hobbija. Sőt, folyamatosan tanul, hogy a legtökéletesebben elsajátítsa vadonatúj passzióját.  

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Fény derült Sáfrány Emese titkos szenvedélyére

Ezt talán senki sem gondolta volna a légtornászról, ráadásul Vadon Jani is szívesen hódol ennek a hobbinak. Vajon mi lehet ez?

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Az orvos, akinek a katasztrófa a hobbija

Dr. Késmárky András, a DEKOM elnöke mesélt munkásságáról, aki már gyermekkora óta az orvosi pályára készült. Sőt, négy végzettsége is van!

 

Kinek roncstelep, kinek kincsesbánya

Ősrégi buszok, teherautók, motorkerékpárok. Sok közülük még ma is működik. Egyesek filmsztárok lettek, mások egyszerűen csak – a gyűjtő szavaival élve: szexik. Bemutatjuk Béke Tónit és a mintegy 200 járműből álló gyűjteményét.

Így telik egy sikeres befektető átlagos napja!

Ha kíváncsi vagy, hogy mivel tölti egy napját egy befektető, és hogyan szoktak kikapcsolódni a cápák, nézd meg extra videónkat!

Mi lehet Szellő István szenvedélye a Híradó mellett?

A Híradó műsorvezetője nem szeret tétlenkedni, így hobbinak is olyan tevékenységet választott magának, amiben kiélheti minden energiáját.

Molnár Andiék már tervezik első babájukat?

Andi és férje nemrég ünnepelték első házassági évfordulójukat, így cseppet sem meglepő, hogy mindenki a babáról kérdezi őket. A műsorvezető nemcsak erről, de kedvenc közös hobbijaikról is mesélt.

Ezt eddig biztosan nem tudtad Debreczeni Zitáról!

A fotóssá avanzsált modell elárulta, hogy mi az, amit gyermekként ki nem álhatott, és aminek felnőtt fejjel egyenesen a rajongójává vált.

Segíts te is Aleskának!


szerző:
2018.06.11. 14:26
Segíts te is Aleskának!

Sáfrány Emese a napokban újra ecsetet ragadott, ám most a ti segítségeteket is kéri…

Tamás igazi Pókember


szerző:
2018.06.01. 18:00
Tamás igazi Pókember

Tamás valódi parkour-megszállott, és bár kisebb horzsolások kivételével nem volt komolyabb balesete, barátnője sehogy sem tud belenyugodni barátja szenvedélyébe. Lehet erre rámegy a kapcsolatuk is?

Varjak nélkül el sem tudná képzelni az életét

Zsuzsa szenvedélye akkor indult „szárnyalásnak”, mikor egyszer egy sérült varjat hazavitt magával. Azóta már bővült a madarak száma, ráadásul egy külön szobájuk is van a csicsergőknek!

Marci, a közlekedésmániás


szerző:
2018.05.29. 18:00
Marci, a közlekedésmániás

Az élet egy utazás – mondja Marci, aki szó szerint is veszi a mondást. Furcsa hobbija ugyanis a tömegközlekedés, ezért képes éjjel-nappal utazni Budapesten és országszerte egyaránt.

Rúdtánc negyven felett


szerző:
2018.05.29. 18:00
Rúdtánc negyven felett

Mónika 45 évesen ’most vagy soha’ alapon vágott bele a sportba, ami rengeteg önbizalmat adott neki. Marosvölgyi Noémi egy hatalmas példaképe, akivel most személyesen is találkozhatott.

Mi kapcsolja ki igazán a folyton pörgő Giannit?

Az ízig-vérig olasz, érzelmes Gianni azt vallja: minden nap élvezni kell az életet. Hiába pörög rengeteget, úgy érzi, ha a kíváncsiság vezérel minket, semmi sem lehet fárasztó vagy teher. A nagy kikapcsolódás és hobbi témába persze Soma, Kriszta és Steve is becsatlakoztak.

 D. Tóth Kriszta munkának álcázta a nyaralását

Író, újságíró, műsorvezető, a WMN online magazin alapító-főszerkesztője, UNICEF nagykövet. Krisztát ösztönös közlési kényszer vezérli. Médiamegjelenéseit is ugyanerre a belső motivációra vezeti vissza. De mikor pihen? Hogyan tud néha ő is kikapcsolni? Újdonsült hobbijáról és a krétai nyaralásáról is mesélt.

 Meglepődnél, hogy miért is rajong annyira Hajdu Steve

Stevenek nem tűnik fel, hogyha elfoglalt, hiszen számára még a munka is egy igazi kikapcsolódás. Mégis, a golf az egyik kedvenc hobbija. 11 éve nagy szerelmese már a sportnak, ráadásul nem egyedül űzi. De nemcsak a hobbijairól, de a színházi szerepeiről is mesélt kicsit.

Ezt biztosan nem tudtad Kiss Ramónáról!

Az X-Faktor műsorvezetője négy évvel ezelőtt bevallotta, hogy szenvedélyesen szereti az autózást, sőt egy évadon keresztül még versenyzett is. Azt mondja, kifejezetten élvezi, amikor a férfiak először kicsit szkeptikusan ülnek be mellé, majd az első kanyarban, az ölében landolnak.

Iszak Eszti: „Van hozzá érzékem”

A műsorvezető a múlt héten mutatta be ruhakollekcióját, ráadásul az egyik vadonatúj darabban érkezett a Kifőzdébe! Gondoltátok volna, hogy Eszti saját magától tanult meg ruhát tervezni? Sőt, már 6 évesen nagymamája varrodájában kezdődött a szenvedélye...

Badár Sándor:

Nevetni mindenki szeret, ezért is szokták mondani, hogy a humor egyfajta gyógyszer is egyben. A nevettetés művészete pedig szintén egy komoly szakma, nem is alkalmas rá akárki. Badár Sándornak a nevettetés a szenvedélye.

Molnár Andi igazi kerékpár megszállott!

Tudtátok, hogy a táncos műsorvezető imádja a biciklizést? Sőt, ha teheti, próbálja úgy intézni mindennapjait, hogy bármikor kerékpárra pattanhasson. Nem véletlen, hogy az eskövőjén sem hagyta otthon a biciklit, na de hogyan ismerkedett meg a férjével? Andi ezt is elárulta!

Rap a barátságért


szerző:
2018.04.11. 18:00
Rap a barátságért

Kalló mostanában komolyabban elkezdett foglalkozni a zenéléssel, de gyerekkori legjobb barátja, Kevin nem nézi ezt túl jó szemmel, és nagyképűnek tartja barátját. Sőt, a fiúk kapcsolatuk odáig romlott, hogy már nem is köszönnek egymásnak a faluban. Kalló most egy saját dallal készült barátjának.

A rockzenész, aki retteg a pókoktól

Alexandra imádja a hüllőket, ráadásul negyven kígyóval él egy fedél alatt. Egyik legjobb barátja, Ákos rockzenészként elég sok extrém emberrel találkozott már, de barátnője hobbija a frászt hozza rá. Most eljött az idő, hogy egy brazíliai fehértérdű madárpókkal ismerkedjen meg közelebbről…

Szenvedélyem az Instagram


szerző:
2018.03.30. 18:00
Szenvedélyem az Instagram

István az Instagramról ismeri Vikit, akinek bő 22 ezer követője van a közösségi oldalon. A fiú most meg szeretné hódítani kiszemeltjét, viszont ha összejön a várva-várt románc, szeretné, ha Viki nem készítene többet túl intim fotókat…

Miklós: „Olyan ez, mint egy válás”

Éva egy dobozzal érkezett a stúdióba, amibe férje motorkulcsát lakatolta le. Mindezt azért tette, mert párja szenvedélyes motoros, és mivel két éve volt egy súlyos balesete, Éva szeretné, ha végleg felhagyna szenvedélyével.

Káros ez a hobbi?


szerző:
2018.03.30. 18:00
Káros ez a hobbi?

Bélának elege van legjobb barátja, Laci szenvedélyéből, hiszen a férfi megszállottan gyűjtögeti a régi hangtechnikai felszereléseket. Béla szeretné, ha barátja kimozdulna végre a lakása rejtekéből, és társasági életet is élne.

A hetvenen és a felhőkön túl

András 72 éves, de a kora egy cseppet sem tántorítja vissza az ejtőernyőzéstől. Sőt, már 1480 ugráson is túl van! De vajon mit szól hozzá a párja, Éva?

Hűha! Anikó megizzadt a stúdióban

Erzsébet a táncban találta meg a boldogságot, ráadásul jelenleg ő a legidősebb zumba oktató Magyarországon. A hölgy nemcsak a férjét, Lászlót szeretné rávenni a zumbára, de Anikót is táncra perdítette!

Ez igen! Harmincezer szalvéta egy helyen!

Ivettnek hatalmas szenvedélye a szalvétagyűjtés, és gyerekkora óta már közel harmincezer darabbal büszkélkedhet. A 14 éves Jázminnak is hasonló az érdeklődése, ráadásul a két gyűjtő - a korábbi online kapcsolattartás után - most személyesen is találkozhatott egymással.

Kíváncsi vagy Kovács Dóri festményeire?

A DJ új hobbit talált magának, az általános iskola óta először, most újra ecsetet ragadott és festeni kezdett. Tanár segítségével különféle csodákat alkotott, amiket be is hozott Annáéknak. Nektek melyik festmény tetszett a legjobban?

Brigi éjjel-nappal húzza a lóbőrt

Roland a falra mászik lánybarátja különös hobbijától, Brigi ugyanis megszállott hétalvó. A fiú szerint Brigi nemcsak a munkahelyéről, de még a kozmetikustól is állandóan elkésik, ráadásul nagy alvásigénye miatt alig jut idejük egymásra, pedig Roland többet is el tudna képzelni közöttük barátságnál…

Tamás: „Majdnem olyan, mintha repülnék”

Lívia évek óta aggódik két fiáért, akik annyira megszállottá váltak, hogy már nem tudnak motorozás nélkül élni. Az édesanya felelőtlennek tartja hobbijukat, főleg azért, mert már komoly baleset is érte egyik fiát, Tamást. Mikor a férfi kijött a kórházból, megfogadta, hogy többé nem ül motorra, de sajnos győzött a szenvedély. Lívia félti gyermekeit, és mivel már mindketten családapák, így unokái biztonságáért is aggódik. Rá szeretné venni a fiúkat, hogy hagyjanak fel a kockázatos időtöltéssel...

Aleska a légtorna után a festéssel barátkozott meg

Újabb művészeti ágban próbálta ki magát Aleska. A légtornász lány egykor már hódolt az újdonsült hobbijának, most pedig egy újabb szintre szeretné emelni a dolgokat. De lássuk miről is van szó!

Roland: “Szeretném, hogyha egy család lennénk!”

Roland évek óta szenvedélyes rally versenyző, és mivel rengeteg időt tölt a volán mögött, elhanyagolta családját. Párjával, Ildikóval emiatt már külön élnek, de a férfi most határozott szándékkal érkezett Anikóhoz: kompromisszumot szeretne kötni szerelmével, hogy visszaszerezze őt.

Gergő: „Ez jelenti az életet!”

Árpád 10 éve hódol az utcai motorozásnak, annak ellenére, hogy többször szenvedett már balesetet. Gergővel a főiskolán ismerkedett meg, és Árpád hatására neki is szenvedélyévé vált az életveszélyes sport. A fiú egy gerincsérülés után felépült, de Árpi lelkiismerete megszólalt! Elérkezett az idő, hogy meggyőzze barátját, az utcai motorozás helyett válasszák inkább a versenypályát. Vajon képes meggyőzni a makacs Gergőt?

Íme a 68 éves Ilona néni, aki a motorok megszállottja!

Ági és férje évek óta rally-versenyzők, amit a nő édesanyja, Ilona nem néz valami jó szemmel, pláne az autóbalesetben elhunyt fia miatt. Ági tudja jól, hogy anyukája félti őt, de nem tud búcsút mondani hobbijának. A kétségbeesett anyuka próbálja lebeszélni lányát, de hamarosan kiderül a turpisság, Ilona 68 évesen is szívesen pattan motorra!

Itt az új őrület: főzzünk meztelenül!

Három évvel ezelőtt a Fókusz egyik riportja hívta fel a figyelmünket arra, hogy a legújabb őrület három angol egyetemista lány fejéből pattant ki. Akkor ők úgy gondolták, ledobják a ruháikat, és így próbálják népszerűsíteni receptjeiket.

Iskola kezdési tippek: Mire hagyjunk időt a gyereknek!

Kovács Orsi, pszichológus ad választ, arra vajon megéri-e már most, az iskola kezdetén, beosztanunk gyermekeink idejét? Hogyan válasszuk ki szakköreiket? Ezekhez és további kérdésekhez nyújt segítséget a szakember!

Attila számára a megcsalás csak egy hobbi

Attila és kedvese öt éve alkotnak egy párt, és van két közös gyermekük is. A férfi három évig hűséges volt, azonban az elmúlt két évben többször félrelépett. Attila azért jött a műsorba, hogy bevallja hűtlenségét, és megkérje Erzsike kezét.

Szilveszter: „Az életem a tánc!”

Szilveszter 9 éves kora óta táncol, és az elmúlt tíz évben nem telt el nap anélkül, hogy a srác nem perdült táncra. A 19 éves Szilveszter sokszor munkaidőben is táncol, és saját elmondása szerint a hip-hop a mindene!

Nádai Anikó: „Konkrétan elérzékenyültem!”

Az Anikó Show háziasszonya megkérte Szilvesztert, hogy táncoljon egy kicsit. A srác produkciója végén Anikó a könnyeit törölgette, és bevallotta, hogy nagyon megható látni, mennyit jelent neki a tánc.

EXKLUZÍV: Anikó dedikált lábú galambja hazatalált!

Miki és Norbi a székház lépcsőjéről engedtek el egy Anikó Show-s galambot. A srácok a galamb lábára erősítettek egy cetlit Nádai Anikó aláírásával, és Miki egészen hazáig küldte a szárnyast. A galambász fiú visszajuttatta a fényképes bizonyítékot arról, hogy a galamb hazatalált Kunhegyesre, ami több mint 150 kilométerre van Budapesttől. 

Zsófi kövér volt, Spartan Race versenyző lett

Zsófi 108 kilósan úgy döntött, hogy leadja plusz kilóit, és sportolni kezdett. A löketet az egyik barátnője adta meg neki, és kitartásának hála már a Spartan Racen is indul. Zsófi mindent alárendelt a sportnak, ugyanis retteg attól, hogy újra meghízik. A nő családja úgy véli, hogy Zsófi már túlzásba viszi a sportot, de vajon mit gondol erről Zsófi barátnője, Erika?

Miki:

Norbi és Miki már öt éve barátok. Miki galambászik, rengeteg galambja van otthon, de Norbi szerint ez nem a legjobb hobbi. A galambok annyira elveszik Miki idejét, hogy a fiú nem is csajozik, és a találkozókról is rendszeresen elkésik. Norbi azért jött az Anikó Show-ba, hogy megkérje barátját, a galambok helyett a csajokkal foglalkozzon.

Úristen! Jim Carrey lerántotta a leplet függőségéről!

A nagy nevettető olyan titkokat árult el, amire gondolni sem mertünk, valamint egy teljesen új oldalát mutatta meg, amit eddig még sosem láthattunk! Vigyázat, meglepő és intim dolgok következnek!

Káros mellékhatások!


szerző:
2017.02.16. 18:00
Káros mellékhatások!

Erdei Zsolt fantasztikus bokszoló karriert tudhat maga mögött, az utóbbi években viszont fájós derékkal, sérült kézcsonttal és műtött térddel bajlódik. Új hobbija viszont segítheti a regenerálódásban.

Istenes Bence igen meglepte a rajongókat!

Egy évvel ezelőtt derült ki, hogy a Hagyjál Főzni! című műsor házigazdájának barátai rendszeresen beszólogatnak. Kiderült ugyanis, hogy Istenes Bence - a munka és az edzés - mellett zenei tudását is fejleszti. Biztos mindenki emlékszik azokra a klipekre, amiben Ben is megcsillogtathatta énektudását, de mint kiderült, egyáltalán nem arről volt szó…

Előző rész (2017. január 25.)

Barbi kiábrándultan állapítja meg, hogy szüksége van egy hobbira. Maja leszalad a pékségbe, ám nem érkezik vissza az albérletbe. Karesz reggel tanúja lesz annak, hogy Milán reggelit készít Lizának.

Következő rész (2017. január 25.)

Barbi kiábrándultan állapítja meg, hogy szüksége van egy hobbira. Maja leszalad a pékségbe, ám nem érkezik vissza az albérletbe. Karesz reggel tanúja lesz annak, hogy Milán reggelit készít Lizának.

Story Extra 2017-01-10


szerző:
2017.01.10. 17:25
Újabb őrület: a szőrfestészet nagymesterei

A kutyákkal szinte már mindent csináltak a gazdáik, de ami most következik, arra még a sokat látott Fókusz nézők se biztos, hogy felkészültek. A legújabb őrület ugyanis, hogy a kedvencek szőrét használják a gazdák művészi alapanyagként. Íme a szőrfestészet mesterei.

Ádám még sosem keveredett ekkora bajba – VIDEÓ!

A fotós, ha tehetné, visszaforgatná az idő kerekét, hogy ne tudja félmeztelenül megörökíteni azt a fiatal lányt, aki miatt hatalmas bajba keveredett. A nyomozás elindult, és Ádám egyre jobban belekeveredik.

A Barátok közt sztárja varázslatos helyre utazott

Pont egy évvel ezelőtt mutattuk be a Barátok közt fiatal színésznőjét, Nagy Alexát, aki mindig is szeretett egyedül utazni. Az azonban mindenképpen nagy bátorságra vall, hogy legutóbbi kalandjára is útitársak nélkül indult el. Alexa ugyanis az elmúlt néhány hónapban hátizsákos turistaként járta be a Távol-Kelet egzotikus országait

Evelin mellőzve érzi magát Levi dobszerkója mellett

Este Evelin ki akarja panaszkodni magát Levinek Tildáról és a munkáról, de Levi csak a dobolásra tud koncentrálni. A lány pedig ezen kiakad…

Levi azt hitte, tudja, mi a jó Evelinnek

A lány reggel a munkája miatt bosszankodott. Levi azt tanácsolta neki, hogy találjon valamilyen hobbit, ami ellensúlyozza a rossz munkáját...

9. évad, 23. rész - Bevetésen


szerző:
2016.10.24. 22:15
9. évad, 23. rész - Bevetésen

Booth az előléptetési meghallgatására készül, ezért Sweets vezeti Brian, a főiskolai úszóedző halálával kapcsolatos nyomozást. Kiderül, hogy Briannek a munkáján kívül más hobbija is volt, péntek esténként nőnek öltözve táncolt egy transzvesztita klubban. Bones és csapata mindent megtesznek, hogy a gyilkos minél hamarabb kézre kerüljön, ám most is, több az indíték és a gyanúsított, mint a fellelhető bizonyíték. A kedélyeket tovább borzolja Bones legújabb gyakornoka, a rendkívül okos, de meglehetősen szemtelen Ms. Warren.

Mivel szeretsz foglalkozni a főzésen kívül?

Egy picit elkanyarodtunk a főzéstől, és arról kérdeztük a versenyzőket, hogy miért lelkesednek még a gasztronómián kívül.

Südi Iringó megtalálta a szerelmet?

Pont egy évvel, ezen a napon mesélt a Reflektor kameráinak a táncosnő arról, hogyan érzi magát, és mi is történik a magánéletében. Szombat Esti Láz egykori sztárja akkor úgy érezte, hogy párja mellett le tudná élni az életét, igaz, a családalapítással még egy ideig várni szeretnének. De addig sem unatkozik, a másik nagy szerelmének, a táncnak szenteli minden idejét.

Itt a módszer, amivel bárki megtanulhat rajzolni!

A jobb agyféltekés rajzolás segítségével, manapság már bárki alkothat mesterművet. Ám a sikerélményen kívül számos más hatása is van ennek a technikának, amiért érdemes belevágni.

Puskás Peti mindent megtesz a siker érdekében!

Az X-Faktor mentora sosem pihen, zenekarával folyamatosan koncertezik, emellett pedig a rendszeres testmozgás és az egészséges életmód híve, azonban kevesen tudják, milyen különös hobbiba kezdett a popsztár! Mi lehet ez? Eláruljuk!

Milyen titkos hobbijai vannak a hírességeknek?

Legtöbben olvasnak, sportolnak, vagy filmet néznek, de néhány sztárnak ennél sokkal különlegesebb hobbija van. Tudták például, hogy Nagy Feró száz éves rádiókat gyűjt? Vagy hogy a szépségkirálynő Polgár Kriszta több tucat férfit győzött már le pókerben?

Story Extra 2016-06-16


szerző:
2016.06.16. 17:25
Milyen lehet a Hazug csajok társaságának Spencerével lógni?

A 31 éves sztár furcsa hobbit űz a szabadidejében, ugyanis, ha nem a sorozatot forgatja, légtornászként tevékenykedik!

Vajon honnan jön a tej?


szerző:
2016.04.17. 10:00
Vajon honnan jön a tej?

Hogyan készül a kenyér? Manapság egyre kevesebb gyermek van tisztába ezekkel a dolgokkal. Szerencsére sok szülő törekedik arra, hogy gyermekét környezettudatosan nevelje.

Karate-bajnok lett a soproni fogorvos

Megverte az egész világot a soproni fogorvos. Szepesi Csenge Tokióban lett karate világbajnok úgy, hogy négy japán ellenfelét is legyőzte. Mindenki elképedt, amikor megtudta, hogy Csenge nem „főállású” sportoló, hanem fogorvosként dolgozik. A fiatal nő heti 10-12 edzésre jár a munka mellett.

Fontosak a különórák, de melyiket válasszuk?

Edzés, zene, tánc, szakkörök, nyelvóra. Sok szülő egymással versenyezve zsúfolja tele gyermeke délutánjait, nehogy az lemaradjon később valamilyen nélkülözhetetlen tudásról, tapasztalatról, eseményről.

Hangulatos, kreatív mécses tartók saját kezűleg

A meghitt hangulat elengedhetetlen kelléke a gyertyafény, a szürke hétköznapokba is könnyen becsempészhetünk egy kis hangulatot és egy kis színt, és ehhez nem kell méregdrága mécses tartókat beszereznünk, amikor mi magunk is a legegyszerűbb és legolcsóbb alapanyagokból is megcsinálhatjuk! Ebben volt segítségünkre Rácz Anikó, kreatív blogger.

Koltai Róbert egyszerre több fronton próbál helytállni

Több évtizede a pályán van, de ugyanolyan gyermeki lelkesedéssel és szenvedéllyel űzi a szakmáját, a hobbiját, a szerelmét, a színészetet Koltai Róbert. Egyszerre több szerepben is játszik, rendez és vándorszínészként, mint a hajdani nagyok, bejárja az egész országot. Mi a lendület titka? Elárulta reggel.

Különóra: mikor és mennyi ajánlott?

Lassan egy hónapja annak, hogy tart az iskola, és beindultak a különórák is. A nagy kérdés viszont mindig az, hogy mire is járjon a gyerek és milyen gyakran. Erről beszélgettünk vendégeinkkel. 

Aláírásgyűjtők, akik bármit megtesznek, hogy közel kerüljenek kedvencükhöz

Horváth Andrea autogramgyűjtőnek van közös képe Tom Hanks-szel, Arnold Schwarzenegerrel, Billy Zane-nel vagy Dj Bobo-val, és még nagyon hosszasan lehetne sorolni a hírességeket. A Magyarországon az elmúlt 3 évben megfordult világsztárok mintegy 80%-át lencsevégre kapta.

Sztárok aláírását gyűjtögetni: hobbi vagy megszállottság?

Aláírást osztó sztárok és autogramvadász civilek. Különös hobbi, kívülállóként talán nehezen érthető, de vannak köztünk olyanok, akik egy híresség aláírásáért bármire képesek lennének.

Mennyi különóra kell a gyereknek?

A sulikezdéssel és az ezzel járó kötelezettségekkel együtt sok gyerkőc számára megindul a különórák sora is. Nagyon fontos azonban, hogy a szülő mérlegelje a gyerek képességeit, akaratát is, mert könnyen ahelyett, hogy a gyerek javát szolgálnák a külön foglalkozások, csak teljesítménycsökkenéshez és stresszes életmódhoz vezet. Vendégünk Jávori Ildikó, tanulási szakértő volt.

Hogyan tanítsuk horgászni a gyereket?

Javában tombol a nyár, és mindenki vízpartra vágyik. Ha netán nem csak fürdeni szeretnénk, hanem egy kicsit sportolni is, amihez mégsem kell sokat mozogni és még a család is együtt lehet, remek lehetőség a horgászat. Az alapfelszerelésről és arról, hogyan tanuljuk meg ezt a sportot, egy világbajnokkal, Csillag Lászlóval beszélgettünk.

Szerednyey Béla számára a család az első

Az egykori agglegény élete alaposan megváltozott a felesége, Szilvi érkezésével. Elmesélte nekünk, hogyan telnek családi hétköznapjai és jut-e még ideje másik szerelmére, a balatoni vitorlázásra.

Jön Csuja Imre, a Got Talent zsűritagja

Az Iszlám Állam lobogóját kitűzték egy bosnyák faluban, a Fókusz riportere ott járt, elmondja tapasztalatait. Szerednyey Béla életében a család játssza a főszerepet, hogy miért mellőzi kedvenc hobbiját, a vitorlázást, elmeséli holnap reggel. Aztán itt lesz velünk a Got Talent zsűritagja, Csuja Imre is, valamint megpróbálunk rájönni, milyen is a jó dinnye!

A zöld gyep titka


szerző:
2015.07.02. 09:52
A zöld gyep titka

A hobbi kertészek közül sokan gondolják úgy, hogy a füvesítés a világ legegyszerűbb feladata, míg mások bele sem mernek kezdeni, inkább szakemberre bízzák ezt a munkát. Kiszel Péter kertész elmesélte a szép, zöld gyep titkát.

Pécsi ldikó mindent a szüleinek köszönhet

A színművésznő fáradhatatlan, a mai napig tesz-vesz, nagy szenvedélye a kertészkedés, amelyhez egyébként különleges kötelék fűzi, hiszen a szüleitől örökölte. Mindennapjairól, a kertészkedésről és a színházi szerepeiről kérdeztük.

Hogyan tovább? A sztárfocisták különös utóélete

Van, aki thai masszázson gondolkodott, vagy épp gyári munkás lett. Még a sztárfocistáknak is gondolkodniuk kell azon, mihez fogjanak, ha idő előtt végetér a pályafutásuk. Pölöskei Péter, a Pécs egykori csatára például egyszercsak az NB3-ban találta magát, ezért úgy döntött, festeni kezd. Képei szerinte milliókat érnek, nem is esett olyan jól neki, amikor egy műértő kurátornak megmutattuk őket. Polgár Géza riportja.

ZSIDAI ZOLTÁN ROY: „Ezt munkaként nem lehet felfogni”

Több száz alkalmazottért és számos vendéglátóipari intézményért vállal felelősséget nap, mint nap. Éjjel-nappal dolgozik, ám munka helyett ezt sokkal inkább hobbinak, életvitelnek fogja fel. Hat éves korában csöppent bele ebbe a közegbe, ebben nőtt fel, a lénye részévé vált.

Vajon ki lesz A Konyhafőnök?

Rózsahegyi Titusznak már szinte ujjgyakorlat minden fogás, de nem volt ez mindig így. Az első ételt mindössze 5 évesen készítette el, egy spenótfőzeléket, amit később magára borított. A kellemetlen élmény nem szegte kedvét. A főzés szenvedélyévé vált. Fodor Bianka riportja.

LEGO: Kreativitásfejlesztő és nyugtat

Elsőre furcsa és talán felesleges hóbortnak tűnik a legózás felnőttként, ám rendkívül sok előnye van. Dorogi András legoépítő például stresszkezelésre használja a hobbiját.

Együtt jár a minőség a piaci sikerrel?

Magyar szépirodalom. Egyre kevesebben olvassák, de nem költünk rá kevesebbet, mert a könyv drága. Két mozijegy ára. De aligha a könyvárak miatt fogynak az olvasók. Ha valóban fogynak. Mert: sok könyv digitálisan is elérhető, és ez nehezen mérhető. Másfelől: a tartalom. Vannak kihagyhatatlan kortárs művek? És ezek eljutnak az olvasókhoz? Magyarul: együtt jár-e a minőségi és a piaci siker. Erre a választ hivatalból tudnia kell Nyáry Krisztiánnak, és - ugyanerről markáns véleménye van Radnóti Sándor kritikus, irodalomtörténésznek.

Ön olvas szépirodalmat?


szerző:
2015.03.25. 14:19
Ön olvas szépirodalmat?

Ha igen, nincs egyedül, de társai fogynak. Vajon miért? Új szemlélet kell, több olvasó? Marketing vagy minőségi gondok vannak? Este 10 órától az RTL II-n Baló György Nyáry Krisztiánnal és Radnóti Sándorral keresi a kérdésekre a választ.

Blake Lively motorszerelőnek állt

A huszonhét éves színésznőt arról faggatták, hogy hogyan tölti szabadnapját és elárulta, hogy mi a legjobb módja a kikapcsolódásnak.

Tűzben pusztultak el a postagalambok

Csaknem ötven postagalamb pusztult el egy épülettűzben Nagymányokon. A tulajdonos akkor ért haza, amikor már lángolt a melléképület. A madarak többsége odaveszett a tűzben, amit elektromos zárlat okozott.

Szabó Zsófi kicsattanó formában van

A színésznő életébe még mindig  nem toppant be a nagy ő, mégse érzi magányosnak magát, ideje nagy részét ugyanis imádott lovaival tölti. Mint mondja, a lovaglás 12 éves kora óta élete nagy szerelme, és az is marad, amíg csak nyeregbe tud pattanni.

Keleti Andrea lánya divattervező szeretne lenni

Viki még csak 13 éves, de már most látszik rajta, hogy örökölte édesanyja kreativitását. Anya és lánya mostanában ráadásul közös hobbinak hódol.

Oroszlán Szonja nem mindennapi hobbinak hódol

Lassan 17 éve próbáljuk Oroszlán Szonját rávenni arra, hogy munkáján kívül egy kicsit mást is megmutasson az életéből. Ő is kitartó volt, de mi sem hagytuk magunkat, így végre egy egész napot tölthettünk most vele, így végre leleplezhettük különös hobbiját.

Esztergályos Cecília új hobbija

A színésznő szabadidejében sem pihen, inkább új hobbijának hódol: kutyás képeket fest.

Fókusz Plusz 13-09-21


szerző:
2013.09.21. 20:00
Fókusz Plusz 13-09-21

Fókusz Plusz: Intim titkok - Szikora a tenisz-, Geszti a focipályán, Tóth Gabi a parketten kapcsolódik ki. De mit csinál Alföldi Róbert? A legenda nyomában - Titokzatos látogatás az igazi Drakula otthonában. Miért szerette a magyarokat a kegyetlen főúr? Szigorú szabályok - Hogyan bokszolhatott Muhammad Ali, ha tiltotta a vallása? Ki bukta el ezért az olimpiai érmét?

Bogaras hírességek, különös hobbik

Gondolták volna, hogy Angelina Jolie él-hal a késekért vagy, hogy Patrick Arquette egy nem túl férfias hobbinak, a kötésnek hódol? Arról már szót se említsünk, hogy az X-Faktor mentora, Nagy Feró a szabadidejében a cipőit díszítgeti.

Vastag Tomi karddal ugrott a múltba

A 2010-es X-Faktor felfedezettjének mostanában nem sok ideje jut a testedzésre, főzni és enni azonban imád, különösen a barátnője társaságában. A konyhaművészet mellett a másik hobbija a történelem, nemrég még lovagnak is beöltözött.

Fókusz Plusz 12-09-08


szerző:
2012.09.08. 19:30
Fókusz Plusz 12-09-08

Fókusz Plusz: Rejtélyes társaság - Tom Cruise vagy Travolta is közéjük tartozik! Mi az a szcientológia? Egykori tagok mesélnek a szervezetről. Kemény világ - Halált megvető bátorság, férfias küzdelem. Bikarodeó testközelből egy magyar fiúval, Európa legjobb bull riderével.

„Eggyé vált” az afrikai törzzsel

Lantai Csont Gergely fiatal közgazdász hallgató, az afarok között élt, ette az ételüket, itta az italukat. Barabás Évinek a Portréban beszélt arról a csodálatos egy hónapról, amit Fekete-Afrikában töltött.

Reflektor 11-11-25


szerző:
2011.11.26. 00:20
Reflektor 11-11-25

Reflektor: Csepregi Éva mostanában új hobbinak hódol: galambokat tart az otthonában. Filmet forgattak a világszerte népszerű dj, David Guetta életéről. Bródy János dalokat ír, lemezt készít, koncertre készül, pedig tíz évvel ezelőtt úgy tűnt, vége mindennek.

Hobbi szüli a tolvajt?


szerző:
2011.09.23. 17:48
Hobbi szüli a tolvajt?

Lopásból származó háztartási és elektronikai eszközökkel rendezte be tanyáját egy tolvaj, akinek a villanyszerelés a hobbija.

Fény derült Jacko titkos hobbijára

A világ a pop királyaként ismerte, de a művészetek közül nemcsak a zene érdekelte.

Airsoftozás közben halt meg egy fiatal

Meghalt egy 13 éves szolnoki fiú airsoftozás közben.

Fókusz Plusz 11-07-16


szerző:
2011.07.16. 19:30
Fókusz Plusz 11-07-16

Vastag Csaba Almádira, Kordáék Velencére, Bodrogi Gyula szentendrei medencéjénél, Kóbor János aligai édenkertjében várt bennünket! Megmutatjuk, hol vészelik át a kánikulát a magyar és legnagyobb világsztárok! A mi imádott Balatonunk. Egykori szórakozóhelyek, éttermek és szállodák, amelyek mára lerobbantak, eltűntek, vagy átalakultak. Hogyan változott át a Balaton, és vele együtt mi magunk is? Szokatlan időutazás a Fókusz Pluszban.

A BMX hazai legjobbjai


szerző:
2011.07.13. 18:21
A BMX hazai legjobbjai

A BMX a 70-es évek Kaliforniájának poros pályáitól óriási utat járt be, sőt mára a szabadstílusú bmx-ezés az extrém sportversenyek kiemelt eseménye lett. Magyarországon nagyon sok a világszínvonalú versenyző – kiváló eredményekkel, ez a magyar freestyle-osok mérlege.

Fókusz 11-01-27


szerző:
2011.01.27. 20:45
Fókusz 11-01-27

Fókusz: Váratlan bejelentés: véget ért Balogh Edina kapcsolata! A szerelmesek hét intenzív hónap után búcsút vettek egymástól. A Barátok közt Kingája a Fókuszban beszélt a szakítás okairól. Az ország legokosabb kutyái: felkapcsolják a lámpát, felveszik a telefont, öltöztetnek vagy épp vetkőztetnek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való