KERESÉS search-close

fejes

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fejes"

Lebénulhat a férfi, aki a stégről fejest ugrott a Balatonba

Akár lebénulhat az a férfi, aki a stégről fejest ugrott a Balatonba, Siófokon tegnap. Mentőhelikopterrel szállították kórházba. A nyári szünet kezdetével lassan indul a főszezon a Balatonnál. Minden évben történnek hasonló súlyos balesetek, ezért a szakemberek azt tanácsolják, hogy mindenki körültekintően strandoljon.

Sekély vízbe ugrott fejest, eltört a nyaka

Fejest ugrott a félméteres vízbe és kis híján lebénult egy férfi csütörtökön a Siófoki Nagystrandon. Azt hitte, hogy legalább derékig ér a víz, ezért ugrott bele. A mentők helikopterrel vitték kórházba. 

RONALDO FEJES: Íme a próbálkozások

Különleges feladatot adtunk a főváros egyik forgalmas terén. Bárki megpróbálhatott olyan magasra ugorva fejelni, mint Cristiano Ronaldo a walesiek ellen. A legtöbben nem hittek a szemüknek, de egyvalakinek sikerült.

Ő az, aki úgy fejel, mint Ronaldo

Találtunk olyat, aki képes volt 2 méter 63 centi magasan belefejelni a labdába. Pont olyan magasan, ahol Cristiano Ronaldo bólintott a walesiek ellen. Azt gondoltuk, ez Magyarországon nem megy majd senkinek, még akkor sem, ha Ronaldo mezben próbálkozik. Tévedtünk.

Fókusz 2016-07-13


szerző:
2016.07.13. 18:55
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való