KERESÉS search-close

elvis

28 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elvis"

Aligátort találtak az út közepén Hatvanban

Hétfő hajnalban egy autós valami furcsára figyelt fel az úton. Először felfújható állatnak hitte, de amikor közelebb ment, látta, hogy mozog és hallotta a szuszogását is. De nem ijedt meg, azonnal hívta a 112-t. A diszpécser alig akarta elhinni, hogy egy élő aligátort talált. Később kiderült, hogy az állatot Elvisnek hívják. A férfi szerint, aki megtalálta, az állat befogása leginkább egy bohózatra hasonlított.

Elvis az aligátor, Hatvanban szökött el

Aligátor az út szélén. Talán zavarja a fény, lassan odább mászik. Az éjszakai felvételek nem egy szafarin készültek, hanem Magyarországon, Hatvanban. Hajnalban egy esküvőről hazafelé tartva egy autós vette észre az út szélén az állatot. Először nem hitt a szemének. Az aligátor, amelynek szorosan össze volt kötözve a szája, majd egy sávot elfoglalt az úton.

Meghaltak, mégis köztünk járnak?

DNS vizsgálattal is bizonyítja igazát Elvis Presley egyik rokona, aki állítja a király Brazíliában él. Michael Jackson új személyazonosságot kapott és Kanadában telepedett le. A rapsztár Tupacet sem lőtték le, igazából csak ez volt az elterelő hadművelet a világ előtt. Ilyen, és ehhez hasonló elképesztő összeesküvés-elméletek kelnek szárnyra időről-időre halott világsztárjainkról, de hogy miért, na erre is kíváncsiak voltunk.

Fókusz 2015-09-21


szerző:
2015.09.21. 17:25
Fókusz 2015-09-21

Mesés fizetések - Országok, ahol a magyar ápolók akár a nyolcszázötvenezret is megkeresik, és ahol a szakmunkások bére félmilliónál kezdődik. Élnek és virulnak! - Mit csinál ma Elvis, Michael Jackson, vagy Tupac. A rajongók biztosra veszik, hogy nem haltak meg bálványaik. Nincs megállás - A kerítés ellenére folyamatosan érkeznek a menekültek Magyarországra. Az elmúlt 24 óra eseményei és a legfrissebb fejlemények.

ValóVilág 2.


szerző:
2013.12.16. 12:14
ValóVilág 2.

2003 januárjában újabb lakók költöztek be a villába.

Fókusz 12-10-18


szerző:
2012.10.18. 20:50
Fókusz 12-10-18

Fókusz: Komár premier - Elvisszel énekelt duettet! Először a Fókuszban hallhatják az elhunyt énekes halála előtt utolsóként rögzített felvételeket! Majdnem belehalt - Katus Attila átélte a szülés fájdalmait, kínjában végigüvöltötte a kísérletet! Mutasd a hálószobád!- A legtöbben titkolják házuk legintimebb helységét, Fluor Tomi és Priner Alma vállalta a leleplezést!

A „magyar Elvis” örökre lehunyta szemeit

Komár László 67 éves volt. Szókimondó stílusa, vagánysága, bohém életmódja végig kísérte pályáját. Gyakran hencegett azzal, hogy ezernél is több nővel feküdt le. Hogy ez mennyi volt pontosan, az örök rejtély, az viszont tény, hogy ötször nősült.

Fókusz 12-10-17


szerző:
2012.10.17. 20:50
Fókusz 12-10-17

Fókusz: Elment a magyar Elvis! - Horváth Charlie szerint Komár volt az első mohikán, a felesége karjaiban hunyt el. Házirend - Stone és Zámbó nem tudnak megegyezni a házimunkában, a többiek viszont megosztják a feladatokat. Valóra vált - Végre meglátogathatja Kambodzsában évek óta nem látott édesanyját az egy perc és nyersz játékosa.

Miben rejlik Elvis Presley halhatatlansága?

Április 16-án a Király halálának 35. évfordulójára emlékeztek a magyar Elvis-rajongók. Elvis Aaron Presley nemcsak a zenében, a divatban, hanem a táncban is egyedit és megismételhetetlent hozott.

Fókusz 12-08-09


szerző:
2012.08.09. 20:05
Fókusz 12-08-09

Fókusz: „Barátunk volt” - Lorenzo halálhíre megdöbbentette az egykori Villalakókat. Majka, Elvis és Oki idézik fel a közös emlékeket. Hihetetlen bravúr! - Bemutatjuk Risztov Évát, akit 13 éve követ a Fókusz. De itt lesznek Kozák Danuta barátai és Kammerer Zoltán családja. A földönkívüli - Cseh Lacit is méltatta. Magyar stábként csak a Fókusz rögzítette Michael Phelps visszavonulása előtti utolsó interjúját Londonban.

Rock and roll! Irány a jampecok világa

Aki egyszer megszereti a rock and rollt, soha nem fog tőle megszabadulni. Hál istennek. Merthogy a műfaj megszületése óta az életünk része: ott van a sérókban, a bőrszerkókban, a zenészek szívében, a tánciskolákban és éjfél után szinte minden házibulin.

Banánszobrász hódít a világhálón

Banánból készít szobrokat egy japán férfi, és bár ezek nem tartósak, a róluk készült fotók igen, a világhálón pedig szép sikerük van.

A halála napján köszöntötte fel

Összetévesztette Elvis halálának dátumát születésének évfordulójával az amerikai republikánus párt egyik politikusa.

Fókusz 11-03-03


szerző:
2011.03.03. 20:45
Fókusz 11-03-03

Fókusz: Sokkoló élmények a ValóVilág után! A kiesettek közül ki hogyan tud visszailleszkedni régi életébe? Van, aki napokra bezárkózott, más a világban történt változásokon borult ki. Bocsánatot kér minden érintett családtól - három nappal azután, hogy három halálos áldozattal járó tömegbalesetet okozott, a gázoló a nyilvánosság előtt fejezi ki részvétét.

Találka a Király földi helytartójával

Rob Kinsley harmadik alkalommal sztárvendég nálunk az Elvis imitátor show-n. Szombat estére egy tökéletes Elvis illúziót ígér, igazi vérpezsdítő rock and roll szeánsszal vegyítve.

Exkluzív interjú Elvis legjobb barátjával

Több millióan vannak, akik állítják, Elvis él. Az igazságot a Király legjobb barátja meséli el a Fókuszban.

Gábor újra bevállalná


szerző:
2010.11.07. 15:37
Gábor újra bevállalná

A VV 2-ben szereplő fotós szívesen emlékszik vissza a műsorra és alig várja, hogy ismét benépesüljön a villa.

Elvisek árasztották el Új-Zélandot

Énekes- és hasonmásversennyel emlékeztek a rock and roll királyára, halálának 33. évfordulóján.

Életre kelt a hologram


szerző:
2010.03.26. 20:54
Életre kelt a hologram

Egymással vetekednek a legőrültebb háromdimenziós technikai újítások. A saját mobilunkból is kiléphet annak az alakja, akivel éppen beszélünk, de feltámaszthatunk elhunyt sztárokat is.

75 éves lenne a király


szerző:
2010.01.08. 23:51
75 éves lenne a király

Örökösei évi 7 milliárd forintot keresnek, de élethű utánzásából is százezrek kaszálnak.

75 éves lenne a „Király”


szerző:
2010.01.08. 09:40
75 éves lenne a „Király”

Hasonmásai és rajogngói emlékeznek Elvis Presley-re Sydneyben.

Gyászol egész Argentína


szerző:
2010.01.05. 11:58
Gyászol egész Argentína

64 éves korában meghalt Sandro, az "argentin Elvis Presley".

Pillanatok alatt Elvis lesz Robból


szerző:
2009.11.25. 15:53
Pillanatok alatt Elvis lesz Robból

Amerikában megszámlálhatatlanul szaladgálnak az Elvis-imitátorok, de Rob Kingsley más.

A legjövedelmezőbb halott hírességek

Jackson leszorította Elvist a trónról, de ő is csak a harmadik legtöbbet kereső néhai sztár lett.

Kalapács alatt Elvis hajtincse


szerző:
2009.10.13. 12:31
Kalapács alatt Elvis hajtincse

Előkerült egy különleges ereklye, indulhat a licit!

Elvis-szel verseng Madonna


szerző:
2009.09.28. 14:14
Elvis-szel verseng Madonna

11. alkalommal lett listavezető Madonna nagylemeze a briteknél. Ezzel utolérte Elvist a ranglistán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való