KERESÉS search-close

belefulladt

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "belefulladt"

Belefulladt az aknába a 18 hónapos kisfiú

Tragédia a békés megyei Körösújfaluban. Emésztőaknába esett és megfulladt egy 18 hónapos kisfiú. A háromgyerekes család házának udvarán történt a tragédia. Az akna vasbeton lappal volt lefedve, amin a tisztításhoz hagytak egy kisebb lyukat, a kisfiú ezen keresztül esett a gödörbe. Szülei azonnal segíteni próbáltak, de a fedlabot nem bírták elmozdítani. Végül kalapáccsal verték szét, majd az anya ugrott a gyerek után, aki akkor már nem élt.

Bányatóba fulladt egy 35 éves férfi

Bányatóba fulladt egy 35 éves férfi a Borsod megyei Muhinál. Úszni ment a vízbe szombat délután, de hirtelen elmerült és már nem tudott a felszínre jutni. Holttestét speciális mentők találták meg 6 méter mélyen. Hogy miért merült el, egyelőre nem lehet tudni.

 

Vízbe esett, meghalt a kisfiú

A kerti medencébe esett és meghalt egy másfél éves kisfiú. A mentők majd egy órán át küzdöttek a helyszínen az életéért, kórházba vitték, de megmenteni már nem tudták.

 

Hiába szóltak, nem jött vissza a tóból

Az Őrségi Nemzeti Park dolgozói bográcsoztak a tó partján, amikor kollégájuk úszni indult. Már a tó közepénél tartott, amikor társai kiabálni kezdtek, hogy forduljon vissza. A férfi alábukott, ekkor látták utoljára.

A tóban találták meg a horgászt

Kutyákkal, víz alatti radarral kerestek egy horgászt tegnap a szécsényi tóban. Felesége értesítette a rendőrséget, hogy nem tudja elérni férjét. A horgász holttestét késő délután, búvárok találták meg a tóban.

Az apuka talált rá halott fiaira

Édesapjuk találta meg a mesterséges tóban kisfiai holttestét. Egy három és egy öt éves gyerek fulladt bele vasárnap délután egy víztározóba Nagyfügeden. Két éves öccsüket válságos állapotban mentőhelikopterrel szállították a miskolci Borsod Megyei Kórházba. Most is kritikus az állapota. Hogy a három kisgyerek hogyan jutott el a szomszéd portán lévő mesterséges tóhoz, pontosan nem tudni.

Tragédia: vízzel teli tartályba fulladt egy kisgyerek

Meghalt egy 18 hónapos kisgyerek, miután belefulladt egy csalâdi haz udvaràn lévő vízzel teli tartàlyba. A tragédia a Békés megyei Kunágotán történt még tegnap délelőtt.

Vádemelés a kukoricába fulladt kisfiú ügyében

5 évre is börtönbe kerülhet az a két férfi, akik miatt tavaly novemberben kukoricába fulladt egy 9 éves kisfiú a Baranya megyei Sombereken. Az ügyészség vádat emelt ellenük. Egyikük a vállalkozó, aki nem kerítette el a telephelyet, másikuk pedig a munkatársa, aki látta, hogy gyerekek játszanak a kukoricában, de nem küldte el őket onnan. Hat méter magasan állt a gabona, arra mászott fel a harmadik osztályos kisfiú. Rosszul lépett és elsüllyedt. Holttestét édesapja találta meg.

Nem tudott úszni a kisfiú, a Sajóba fulladt

Újabb vízitragédia. Kilencéves kisfiú fulladt a Sajóba Kazincbarcikánál hétfő délután, a speciális mentők találták meg a holttestét. Híradónk úgy tudja, egy vízbe esett papucsot próbált volna kihalászni, amikor elragadta a folyó. A környéken tilos fürdeni, mivel a Sajó kiszámíthatatlan és veszélyes. Információink szerint, a gyerekek nagyszülei horgásztak a parton, amikor a tragédia történt.

Diákok borultak a Dunába, egyikük meghalt

A Dunába fulladt egy fiatal a Pest megyei Dömsödön, pénteken este. Úgy tudjuk: három társával és a tanárral kenuztak, amikor a vízbe borultak. Hárman kiúsztak a sekély vízből, a fiú viszont visszafordult a kenuért, ekkor tűnt el a vízben. Mentőmellény nem volt rajta. Holttestét reggel búvárok találták meg.

Sokkoló vádak a tragédiával végződött osztálykirándulásról

Az alsónémedi temetőben külön helyre temetik a fiatalon elhunytakat. A gyereksírok között a legfrissebb Jobbágy Tamásé. 14 éves volt, szombaton temették el. Tamás egy erdélyi kiránduláson vett részt, az iskola szervezésében. Jutalomút volt ez, ahová a jó tanulók mehettek el. A kirándulás 4. napján látogattak a Szent Anna tóhoz. Több gyerek is bement a vízbe. Jobbágy Tamás kifelé úszva merült el, és többé nem bukkant fel. Czakó József riportja.

Tragédia a Kis-Sajónál


szerző:
2011.07.16. 12:22
Tragédia a Kis-Sajónál

Egy 14 éves gyerek fulladt a folyóba péntek délután.

13 éves fiú fulladt meg a Lupa-tónál

A barátjával együtt tiltott helyen fürdött az egyik Lupa-tóban.

Már nem keresik a Dunában eltűnt fiút

A tűzoltók átfésülték az érintett partszakaszt, a vízben pedig búvárok kutattak utána, de nem akadtak a nyomára.

Segítség a családnak a tragédia után

Gyűjtés indult a nehéz helyzetben lévő hódmezővásárhelyi családnak, miután a hétvégén egy horgászbalesetben meghalt a családfő.

Tiltott helyen fürdött, meghalt


szerző:
2009.08.09. 09:50
Tiltott helyen fürdött, meghalt

Megtalálták a 14 éves fiúnak a holttestét, aki szombat délután belefulladt a Tiszába.

Élménymedencébe esett, és meghalt a gyerek

Gondatlan emberölés gyanúja miatt nyomoz a rendőrség Siófokon.

Belefulladt egy nő a Velencei-tóba

Holtestét csütörtökön reggel találták meg a Napsugár strand dolgozói.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való