Celebklub

Új karrierre vágyik Mihalik Enikő

rtl.hurtl.hu

2019. április 9. 12:19

Szeretne egyre távolabb kerülni a modellkedéstől, két másik területen képzeli el a jövőjét a New Yorkban élő magyar szupermodell. A szerelmi életéről is szó esett.

Mihalik Enikő Békéscsabán fogadta a Fókusz stábját. Nem volt tabutéma, Enikő továbbra is az a csabai lány, aki azelőtt volt, hogy elköltözött volna New Yorkba. Kiderült, hogy saját magával mindig elégedetlen, tudja kívülről nézni a munkáit, mert nem elfogult, éppen az ellenkezője.

„Én vagyok önmagam legnagyobb kritikusa, talán meg még az édesanyám. Én ezt pozitívumként fogom fel, ezt nem úgy kell érteni, hogy nagyon szigorú vagyok önmagammal szemben, inkább úgy, mint egy pozitív dolgot a fejlődésre” – mondta Mihalik Enikő a Fókusznak.

Nincs olyan divatház vagy tervező, akivel ne dolgozott volna együtt, mégis átlagosnak tartja magát. Saját ruhamárkáról álmodik, de azt is el tudná képzelni, hogy a médiában dolgozzon. Elárulta, hogy már 3 éve párkapcsolatban él, ha kíváncsi vagy rá, mit lehet még tudni a szerencsés férfiről és Enikő mesébe illő életéről, katt a Fókusz videójára!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#mihalik enikő#szupermodell#Karrier#new york#szerelem

Címlapról ajánljuk