Celebklub

Szabó Győző harcos rutinja a kaszkadőröket is lenyűgözi

rtl.hurtl.hu

2019. április 3. 11:09

A színész igazi örökmozgó, akárcsak kisfia, éppen ezért évek óta nagy hangsúlyt fektet a különféle sportokra. Most megmutatta, mitől lett ennyire gyakorlott harcos.

„Ha nem pörgetem le magam, az agyam katapultál az univerzumba!” – mesélte a Fókuszban.


Győző rengeteget rohangál, megannyi szerep, próba és előadás mellett muszáj kiengednie kicsit, és ezt egyedül a mozgással tudja elérni. Ha heti háromszor nem mehetne edzeni, akkor aludni se nagyon tudna.

A mozgás szeretete nem akadt meg nála a családban, hiszen nagyobbik fia, Misi is odavan például a bokszért, sőt esténként kihagyhatatlanok közöttük a birkózó mérkőzések.

Ezek a hobbik mostanra már annyira rutinossá tették a színészt a forgatások kaszkadőr felvételeihez, hogy maguk a szakemberek is tudják már, hogy Győzőnek meg se kottyan egy-egy ilyen jelenet elsajátítása.

Erről korábban már az Alvilág hatodik Kibeszélőjében is mesélt, ahol Bujáki Zsófival a kedvenc forgatási emlékeiket is felidézték!

Ha kíváncsiak vagytok, hogyan edz Győző, akkor nézzétek meg ITT a Fókusz riportját, utána pedig látogassatok el az Alvilág oldalára és az RTL MOST-ra is!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#szabó győző#Alvilág#Sport#edzés#kaszkadőr#boksz#balsai móni

Címlapról ajánljuk