Celebklub

Hat év után távozik a Barátok közt színésze!

rtl.hurtl.hu

2019. február 22. 11:00

Kiss Péter Balázs úgy döntött, megválik a híres sorozattól: az okokat pedig ő maga árulta el.

Az ismert színész 22 évesen bújt bele Illés Péter bőrébe, és hat évvel később úgy döntött, eljött a búcsú ideje.

„A szerep miatt költöztem fel Somogyból Budapestre. Szerettem forgatni, tetszett, hogy partikra járok, hogy megismernek az utcán” – árulta el a színész.

 

Időközben a forgatások mellett Peti elvégezte a Kaposvári Egyetem színész szakát, közben pedig beletanult a rendezésbe, és belekóstolhatott az írásba is.

A szakdolgozat leadása után érezte úgy először a színész, hogy kiteljesedett az élete, de egyben az a vágy is felötlött benne, hogy egy teljesen más irányba szeretne elindulni, és ki szeretné próbálni magát más téren is.


„Nehéz döntést hoztam, hiszen volt biztos munkám, biztos egzisztenciám. De hiszek abban, hogy ha egy ajtó bezáródik, akkor egy másik kinyílik.”


Hiába maga döntött úgy, hogy távozik a sorozatból, a búcsú nagyon nehéz volt Peti számára.

„Az utolsó forgatási napomon, még ősz közepén elsírtam magam a búcsúnál. Ahol amúgy szép ajándékokat kaptam: Illés Péter személyijét, azokat a ruhákat, amiket Peti a sorozatban a legtöbbször hordott, és egy fotóalbumot is, tele az elmúlt hat év emlékeivel” – nyilatkozta a színész.


Illés Péter karakterét már csak pár napig láthatják a nézők...

forrás/képek: Best magazin, Instagram
#Celebklub#RTL Klub#rtl#színész#Karrier#távozás#búcsú#karakter#munka#magánélet#kiss péter balázs#illés péter#sorozat#Barátok közt

Címlapról ajánljuk