Celebklub

Lilut mindenki kényezteti, mióta újra babát vár

rtl.hurtl.hu

2019. január 24. 9:26

A műsorvezető novemberben jelentette be, hogy újra áldott állapotban van. Azóta rengeteg fotón követhettük végig, hogyan növekszik a pocakja, de az is kiderült, mennyire vigyáznak rá a kollégái.

Lilu hiába terhes, így is rengeteg energiája van, folyamatosan pörög, dolgozik és mindezt meg is osztja a rajongóival. Legyen szó egy fotózásról, forgatásról vagy éppen valamilyen aktív kis szabadidős kalandról, semmire se mond nemet.

Persze, azt Lilu már több posztban is elmesélte, hogy egyre jobban terebélyesedik:

„Ha esetleg elfogyna az ötlet, hogy milyen versenyszámok legyenek a világ legerősebb embere versenyen....hát, ...engem arrébb húzni a szánkón, szép feladat kezd lenni....😂😂😂💪💪💪💪” – írta ki az Instagramra.

Látszik, hogy a humora sosem hagyja cserben és úgy tűnik, hogy kollégái sem. A legutóbbi posztjai ugyanis egytől-egyig arról árulkodnak, hogy minden jóval elhalmozzák a műsorvezetőt. Legyen szó egy nagy doboz fánkról vagy extra pihenésről:

„A mai forgatási szünetben megettem a világ legnagyobb császármorzsa adagját... és szinte lehetetlennek tűnik, hogy felálljak és visszavegyem a magassarkút... még a felülés is csak egy távlati terv...😂😂😂😂... kéne egy daru😉” – olvasható legutóbbi fotója mellett.

#Celebklub#RTL Klub#rtl#lilu#baba#pocak#várandós#terhes#műsorvezető

Címlapról ajánljuk