Celebklub

Pataki Zita: „Nagyon szeretném, ha látna ő anyaként”

rtl.hurtl.hu

2019. január 21. 14:30

Az RTL Klub időjósa és férje, Attila úgy döntöttek, hogy belevágnak a kilencedik lombikba, és a nem mindennapi eseményről vlogot indítanak, ahol őszintén mesélhetnek az érzéseikről, a nem várt akadályokról, és magáról a programról.

Pataki Zita 45 évesen határozta el, természetesen a férjével egyetemben, hogy belevágnak a kilencedik, de egyben az utolsó lombik programba. Zitát kétszer műtötték endometriózissal, emiatt biztos volt, hogy természetes úton nem tud majd teherbe esni. Két évvel ezelőtt mesélt először a Fókusznak a megpróbáltatásaikról, a nehézségekről és a kudarcaikról. Most ismét úgy döntött, hogy elmeséli, miért vágnak bele az újabb lombikba.

Az időjós egy vlogot indított a nem mindennapi eseményről, ahol őszintén mesél a vizsgálatokról, a történésekről, és az ezzel járó érzelmi hullámvasútról is. Legutóbb arról számolt be Zita, hogy egy nem várt hírrel kellett szembenéznie, ugyanis az egyik petefészkében cisztát találtak, ami egyelőre nem teszi lehetővé, hogy elinduljon a lombik program.

Zitát most négy hétig nem láthatjuk majd az RTL KLub képernyőjén, ugyanis kényszerpihenőre ment.

„Ma még dolgozom, holnaptól azonban 4 hétig nem láthattok a tévében. Soha nem voltam még ennyit távol, nem pihentem ennyit. Köszönöm István, hogy ezt lehetővé teszed! 😘 Nem is nyilatkozom ebben az időszakban, csak itt, csak veletek “találkozom” ❤️ Hálás vagyok nektek, hogy ennyien szurkoltok!! ❤️(ma Ati is elkisért dolgozni 😜)” – árulta el Zita.
 

 

 

Szívből drukkolunk Zitának, és Attilának, hogy teljesüljön az álmuk!  ❤️   ❤️   ❤️

 

#Celebklub#RTL Klub#rtl#anyaság#szülők#gyermek#lombik program#vlog#vallomás#pataki zita#Fókusz#időjós

Címlapról ajánljuk