Celebklub

Solti Ádámék évekig nem tudtak beszélni fájdalmukról

rtl.hurtl.hu

2019. január 7. 9:42

Ádám és párja, Berni a Reggeliben csatlakozott be a tabu témák kibeszélésébe. Ennek kapcsán Szabó Zsófi megkérdezte: ilyen téma volt náluk a baba vállalás is?

A szerelmesek sokáig nem beszéltek róla, hogy a próbálkozásaik ellenére, Berninek még nem sikerült teherbe esnie. A küzdelmek és a csendes várakozás után azonban mégis úgy döntöttek, hogy elmesélik a világnak a történetüket:

„Volt egy méhen kívüli terhességem, és utána döntöttem úgy, hogy erről tök szívesen beszélek” – mesélte Berni a Reggeliben.


Berni azt is elmondta, hogy ezzel az volt a célja, hogy a követői – akik esetleg hasonló cipőben járnak – egy kis erőt és reményt meríthessenek a saját tapasztalataiból.

Miközben ő végül nyíltan kommunikált erről, sokaknak ez is egy olyan téma, ami tabunak is számíthat, így például Szabó Zsófinak is, aki elmesélte, hogy ők is sokat próbálkoztak férjével, azonban ők akkor úgy döntöttek, nem osztja meg másokkal a szomorú küzdelmüket.

Kíváncsi vagy, mit gondolt a témáról Csenki Attila, Lakatos Márk, Vasvári Vivien és természetesen Ádámék? Akkor nézd meg itt a Reggeli beszélgetést:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#solti ádám#kiss berni#lakatos márk#szabó zsófi#vasvári vivien#csenki attila#baba#tabu#Reggeli

Címlapról ajánljuk