Celebklub

TOP 5 – Ezeket az X-Faktor pillanatokat szerettétek a legjobban 2018-ban!

rtl.hurtl.hu

2018. december 28. 7:00

Az idei év saját dalokban, hihetetlen produkciókban és fordulatos pillanatokban is gazdag volt, így nem csoda, hogy rengeteg nagy kedvenc született. Mutatjuk az 5 legnézettebb videót!

5. Radics Gigiék twerkelésétől leesik az állad!

Minden Élő Show alkalmával lélegzet visszafojtva vártuk, hogy a zsűri milyen ruhakölteményekben vagy akár performansszal vonul be a színpadra. Úgy tűnik, ti ezt szerettétek a legjobban:

4. Nagy Krisztián feladta az X-Faktort!

Puskás Peti versenyzője úgy döntött, hogy nem képes tovább folytatni a versenyt. Mentorával hosszas beszélgetés után jutottak erre a döntésre, akinek elmondta: nyomasztották a kommentek és a kritikák, amiket nem tudott kezelni.

3. Hihetetlen indulatok! Puskás Peti és Gáspár Laci élő adásban vesztek össze!

Szekér Gergő egyik produkciója után elszabadultak az indulatok a zsűriben. Puskás Peti nem tudta visszafogni a felháborodását és üvöltve ment szembe Gáspár Laci véleményével: „Laci, nem te vagy az egyetlen zenész!”

2. Kritikák után mikrofonok repkednek a levegőben...

A második helyen egy előzetes kapott helyet, nem is csodálkozunk ezen, hiszen az X-Faktor egyik legváratlanabb pillanatából láthattatok belőle egy részletet, ami annyira sokkolt mindenkit, hogy éppen emiatt a teljes részlet került toplistánk élére.

1. Komoly sérülést szerezhetett volna Gigi a hozzávágott mikrofontól

Éljétek át újra az X-Faktor legjobb produkciót! Kattintsatok IDE!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#X-Faktor#2018#legnézettebb#puskás-dallos peti#radics gigi#byealex#gáspár laci

Címlapról ajánljuk