Celebklub

Két csapatnak is van esélye, hogy megnyerje az X-Faktort!

rtl.hurtl.hu

2018. december 14. 13:30

Ricco és Claudia volt eddig az egyetlen csapat, akik első helyezést értek el a magyar X-Faktor történetében. Most ezt a bravúrt a Stolen Beat és az USNK is megismételheti.

A csapatok/zenekarok kategóriában induló versenyzőknek 6 évig nem sikerült első helyezésig jutnia az X-Faktorban. Sokáig az első kiesők közé tartoztak a csapatok kategóriájában versenyzők, legközelebb a ByTheWay jutott a győzelemhez 2013-ban, akik ott álltak a legjobb kettő között, végül Danics Dóra nevét mondták ki győztesnek, a ByTheWay második helyezett lett.

2018 viszont sok újdonságot hozott a tehetségkutató történetébe. Az USNK már az első élő show-ra saját dallal készült (a szöveget ByeAlex írta nekik), ami adás után klip formájában rögtön meg is jelent, majd egy hét leforgása alatt egymilliószor indították el a rajongók a Posztolj! című szerzeményt a YouTube-on. A dal továbbra is hasít, jelen pillanatban több mint 3 millió 300 ezer megtekintésnél tart. Az USNK ezután minden szombaton megjelentetett egy saját dalt, és egyszer sem fordult elő, hogy ne ültessék le őket a mentorok a biztos továbbjutást jelentő székek egyikére.

A Stolen Beat tagjai már a válogatók alatt is eredeti zenei feldolgozásokkal szálltak versenybe, ügyesen ötvöztek dalokat és alakították át az eredeti dalok stílusát. Saját szerzeményük megjelenésére (amit ByeAlexszel közösen írtak) a harmadik élő show-ig kellett várni, a Hol vagy? című dal is átlépte egy hét leforgása alatt a bűvös egymilliós videóindítást, most épp 1 millió 400 ezer fölött jár a megtekintések száma. Mindkét csapatnak óriási rajongótábora van, és sosem fordult még elő az, hogy a Döntő három versenyzőjéből kettő a csapatok kategóriájából került ki. Szerinted van esély rá, hogy Ricco és Claudia után ismét csapat nyerjen? És ha igen, vajon a Stolen Beat vagy az USNK lehet a befutó?

Rajtad is múlik, ki lesz a győztes! Nézd az X-Faktor – Döntőt szombaton 20 órától az RTL Klubon és szavazz kedvencedre!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#usnk#stolen beat#byealex#csapatok#X-Faktor

Címlapról ajánljuk