Celebklub

Barátok közt: ezek voltak a legdurvább halálesetek!

rtl.hurtl.hu

2018. november 14. 13:39

Rengeteg emlékezetes és izgalmas pillanata van a sorozatnak, vagyis ki ne emlékezne Magdi anyus balesetére, Berényi András meggyilkolására, avagy Berényi Ákos zuhanására. Most összeszedtük azokat, melyekre a mai napig emlékezhetünk.

A Barátok közt 1998-ban indult újtára. Maga a kezdés is elég izgalmasra sikeredett, ugyanis Berényi Zoltán váratlan haláláról hamar kiderült, nem véletlen baleset volt, sőt egy nagyon izgalmas üldözésnek is a szemtanúi lehettünk.

Itt tudod visszanézni a Barátok közt legelső részét, és Zoli halálát is, csak KATTINTS A KÉPRE!

A sorozat következő balesetére szinte biztos, hogy egy egész ország emlékszik: Berényi Ákos tragikus zuhanása az építkezésen.

 

 

Egresi Antal balesete is sokkolta a nézőket. Miklós nevelt fia barátnőjével, Noémival kocsikázni indultak, csak azzal nem számoltak, hogy Tóni elveszíti uralmát az autó felett, és egy fának csapódnak.

Óriás pánik tört ki, mikor Magdi anyus egy papírgalacsin után hajolva leesett a lépcsőn, és meghalt. Azért, egy párszor szellemként visszatért a Mátyás király térre, a nézők nagy örömére, és Vili bá nagy ijedtségére.

Claudiára, aki már a sorozat elejétől kezdve magányra volt kárhoztatva, rátalált a szerelem Holman Valter személyében. Sajnos, nem sokáig élvezhették a romantikus pillanatokat, hiszen a férfi súlyos betegségben szenvedett, amikor  is az egyik éjjel Claudia holtan talált rá.

Nemcsak a Berényiéknél nehéz az élet, Novák Laci sem úszta meg csapások nélkül.  Fia, Csaba, aki végre túljutott egy nehéz drogos időszakon, épp apja születésnapjára tartott, mikor egy szörnyű autóbalesetben az életét vesztette. Laci egyszerűen nem tudta elfogadni a tényt, hogy Csaba nincs többé.

Nagy veszteség érte a nézőket Berényi András elvesztésével. Sajnálatos véletlenek egybeesése vezetett ahhoz, hogy András lezuhant egy tetőről és azonnal szörnyethalt.

2015-ben például egy csúnya gyilkosság borzolta a Barátok közt nézőit. Schneider Róbert halála mindenkinek fejtörést okozott, és igen nagy megdöbbenést okozott, mikor kiderült, hogy Berényi Ágnes lánya, Takács Liza volt a tettes.

Legvégül Vida Rudi halálát is idesorolhatjuk, ugyanis a legjobb barátjának az esküvőjén történt vele a tragédia. Rudi egy dulakodás közepette véletlenül a Dunába esett, és a vízben lévő fatönk miatt halt meg.

Hogy milyen izgalmakra számíthattok a héten, azt pedig itt tudjátok megtekinteni! 💙💙

#Celebklub#rtl#RTL Klub#dráma#tragédia#karakterek#Barátok közt#sorozat

Címlapról ajánljuk