Celebklub

A Barátok közt egykori színészének szembe kellett néznie a legdurvább fóbiájával!

rtl.hurtl.hu

2018. november 12. 9:07

Hajnal János a napokban tért vissza Ausztráliából és Új-Zélandról, ahol rengeteg bizarr és izgalmas élményben volt része.

A híres sorozat egykori karaktere, Asztalos Kristóf történetét a készítők igen szépen zárták le: a fiatal ex-tűzoltó külföldön próbál szerencsét szerelmével. Így Kristóftól szomorú búcsút vettek a Mátyás király tér lakói, és a sorozat nézői is.

Jani ugyan már nem oszlopos tagja a sorozatnak, de azóta is színészkedik, és több darabban is játszik. Legutóbb Ausztráliában és Új-Zélandon lépett fel a színész, ahol egy nagyszabású turné keretében mutatták be az 1956-os budapesti helyzetet az akkori magyar olimpiai sportolók életén -, illetve az akkori sporteseményeken keresztül. A színdarabban egyébként Radics Gigi is feltűnt.

Jani a Reggeliben azt is elmesélte, milyen állatokkal találkozott Ausztráliában, miért újult ki a legnagyobb fóbiája, és hogyan történhetett meg velük, hogy bezárták őket az állatkert egyik részébe.

A teljes beszélgetést itt tudod megnézni:

forrás/képek: Reggeli, Instagram

 

#Celebklub#RTL Klub#rtl#színész#kaland#utazás#színdarab#turné#fóbia#ausztrália#új-zéland#hajnal jani#Barátok közt#sorozat#Reggeli

Címlapról ajánljuk