Celebklub

Szakács lett az ÉNB sztárja

rtl.hurtl.hu

2018. október 24. 10:35

Szakács szakvizsgát tett az Éjjel-Nappal Budapest Rolandját alakító Nébald Olivér, akit tavaly ősszel az RTL Klub Konyhafőnök VIP műsorában láthattak főzni a nézők.

„A zsűri egyik tagja, Sárközy Ákos látott bennem fantáziát és lehetőséget adott, hogy az ő éttermében dolgozzak. Azon mondjuk meglepődött, hogy rögtön a kiesésemet követő első szabadnapomon reggel 7-kor ott voltam, a konyhai kisegítővel kenyeret sütöttem, zöldséget pucoltam és tojásokat választottam szét. Aztán ezt hónapokig csináltam lelkesen, mert tudtam, rengeteget tanulhatok. Aztán januárban egyszer csak nem mentem, mert elhatároztam, hogy megszerzem a szakács vizsgát. Ákosnak sem szóltam, gondoltam legyen ez meglepetés. Pár hónap alatt szerencsére sikerült, most már papírom is van róla, hogy szakács vagyok.” – mesélte az Éjjel-Nappal Budapest sármos szereplője, akinek hosszú távú tervei vannak ezen a pályán. 

 

 

„Szeretnék egy grill jellegű éttermet nyitni, olyat, ami nincsen még Magyarországon, csak Amerikában. Csak 1 féle ételt lehet majd kapni, de hogy mit, az legyen meglepetés.” -fejezte be az RTL Klub sztárja.

#Celebklub#rtl#RTL Klub#Éjjel-Nappal Budapest#nébald olivér#énb#roland#szakács#vizsga#főzés

Címlapról ajánljuk