Celebklub

Legyűrte betegségeit és visszatért Avril Lavigne!

rtl.hurtl.hu

2018. október 23. 10:00

Az énekesnőnek több, igencsak kemény betegséggel kellett megküzdenie az elmúlt öt évben, legújabb albumával azonban üzeni: visszatért!

A kétezres évek egyik legjelentősebb pop-rock énekesnője, Avril Lavigne utoljára 5 évvel ezelőtt hallatott magáról a zeneiparban. Ennek oka, hogy a kanadai előadónál még 2014-ben előrehaladott Lyme-kórt diagnosztizáltak, ezt követően pedig még, egy a szervezetében megjelenő cisztával is meg kellett küzdenie.

Avril éveken keresztül harcolt a kórral, közel két évig például az ágyból se nagyon tudott felkelni betegsége miatt, mára azonban teljesen meggyógyult, hála a gyógyszeres kezeléseknek és akarat erejének. És persze mihez is kezdhetett volna: idén szeptemberben új albumot adott ki!

A sokat sejtető Head Above Water névre keresztelt lemeze ráadásul pár napon belül világszerte a leghallgatottabb album lett, melyhez nemrég az első klip is megérkezett:
 


Betegsége hatására ráadásul saját alapítványát is elindította az énekesnő, mellyel a Lyme-kórban szenvedőkön kíván segíteni:
 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#avril lavigne#betegség#lyme-kór#ciszta#gyógyulás#album#zene#visszatérés

Címlapról ajánljuk