Celebklub

Bréking: ismét tragédia történik a Barátok köztben!

rtl.hurtl.hu

2018. október 11. 10:58

A híres sorozat ebben a hónapban ünnepli 20. évfordulóját, így az alkotók sok-sok meglepetéssel és váratlan fordulatokkal készülnek. A Story Extra pedig utánajárt, hogy mire is számíthatnak a nézők.

A Barátok közt készítői nem a levegőbe beszéltek, amikor elárulták, hogy idén bármi megtörténhet a Mátyás király téren. A különleges és izgalmas fordulatokat a színészek kifejezetten élvezik: új főcímet forgattak, illetve egy különleges karakterfotózáson is részt vettek.

Berényi Timit alakító Pásztor Virág például rendkívül élvezte a fotózást, hiszen nem minden nap történik velük ehhez hasonló esemény.

„Lubickolok ebben az egészben, én imádom ezt. Nyilván nincsen nap mint nap fotózás, mint forgatás, úgyhogy ezért így az elején feszengek, de úgy élvezem” – árulta el a Virág.


Ha ez mind nem lenne elég, a készítők sejtelmes videókkal borzolják az RTL Klub nézőit, akik annyit tudhatnak már, hogy újabb tragédia történik a Mátyás király téren.

A Story Extrában derült ki az is először, hogy vajon visszatér-e egy régi szereplő, avagy távozik-e valaki a sorozatból!

Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints a videóra!

forrás/képek: Story Extra

#Celebklub#rtl#RTL Klub#születésnap#fordulatok#készítők#karaktervideó#Barátok közt#sorozat

Címlapról ajánljuk