Celebklub

Lengyel Tomi stand-up komikus lesz?

rtl.hurtl.hu

2018. október 8. 11:39

A mi kis falunk színésze egy pillanatig sem pihen év végén, rengeteg projekten dolgozik. Kíváncsi vagy, hol találkozhatsz vele még idén?

A mi kis falunk 92 napos nyári forgatása után se vett ki magának egy kis pihenőt, Lengyel Tomi még ezek után is gőzerővel nyomja tovább. Habár azt most ő is bevallotta, hogy ebben az évben a színházi szerepei kicsit visszaszorultak, sokkal többet tevékenykedett tévés és filmes forgatásokon.

Így esett, hogy Pajkaszegről azonnal egy picit futurisztikus filmforgatásba csöppent, ami egyelőre még titokban zajlik, úgyhogy nem mesélhetett róla túlságosan sokat.

A közel jövőben pedig nemcsak egy filmfeldolgozásban debütál majd, hanem a stand-up világában is. Egy különleges előadásra készül ugyanis októberben, aminek az lesz a lényege, hogy a színészek kiállnak és a mélyvízbe ugranak: saját magukról kell vallaniuk, egy-egy stand-uppal megfűszerezve.

„Fenntartani a közönség figyelmét úgy, hogy nyolc percen keresztül egy sztorit mesélsz az életedről, az egy elég komoly kihívás.” – mesélte a színész a Reggeliben.


Ugyan a nehéz kihíváshoz nem kért segítséget, egyedül talált rá a saját határaira, az azonban biztos, hogy a ma este 22:00-kor induló Showder Klub humoristái tudtak volna pár jó tanácsot adni Tominak.

#Celebklub#rtl#RTL Klub#A mi kis falunk#lengyel tamás#munka#forgatás#Filmek#sorozatok

Címlapról ajánljuk