Celebklub

Balsai Móni új szakmában próbálta ki magát

rtl.hurtl.hu

2018. október 1. 9:55

Az X – A rendszerből törölve című film, az elmúlt idők egyik legígéretesebb magyar thrillerjének tűnik. A forgatás azonban pont ezért megviselte a színészeket, akik szerencsére találtak egy nem mindennapi módszert, hogy jobb kedvre derítsék egymást.

Egy jó színész nem fél elmerülni a szerepében, akkor sem, ha az komoly érzelmi terheléssel jár. Balsai Móni a legújabb filmjében egy kiégett nyomozónőt alakít, aki a Budapesten történő rejtélyes hátterű öngyilkosságokat igyekszik felderíteni új partnerével, a Schmied Zoltán alakította Péterrel.

„Ha az ember egy lelki problémás személyt játszik, és folyamatosan „vele” tölt napi 15 órát, akkor az nagyon megterhelő és szomorú tud lenni…” –árulta el Móni a szerepe okozta nehézségekről.
 


Szerencsére a stáb tagjai kreatívok voltak és előálltak egy remek ötlettel, amivel a forgatási szünetekben jobb kedvre deríthették magukat és egymást. Móniék bűvésztrükköket gyakoroltak be, majd adtak elő. „Előadásaikat” videóra is vették, így most ti is megnézhetitek, hogy milyen jópofa trükkökkel csaltak mosolyt egymás arcára, az X – A rendszerből törölve című film stábtagjai:
 

Forrás: Story Extra
#Celebklub#rtl#RTL Klub#x-a rendszerből törölve#balsai móni#schmied zoltán#ujj mészáros károly#film#mozi#thriller#bűvészet#forgatás

Címlapról ajánljuk