Celebklub

Így bulizott Ada a Tomorrowlanden

rtl.hurtl.hu

2018. szeptember 3. 14:28

Európa leglátványosabb fesztiválja idén is lenyűgöző volt, ráadásul még magyar fellépővel is találkozhattak a fesztiválozók.

A belga fesztivál évek óta a világ egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő bulija, amire nemcsak a sztárfellépők, hanem a varázslatos látványvilág miatt is százezrek járnak ki minden évben.

Idén egy a tengerben elveszett város külsejét öltötte magára a hatalmas fesztivál, a fellépők között pedig olyan világsztárok voltak, mint Martin Garrix, Axwell and Ingrosso, Davig Guetta, vagy épp Hardwell. Az alap tematika mellett egyébként volt még egy tényező, ami nagyban meghatározta a fesztivált, ez pedig a svéd DJ, Avicii halála volt. Az előadóról több koncerten is megemlékeztek, a fesztivál egyik hídján pedig külön kis emlékhely alakult ki, ahol a rajongók gyertyákat helyeztek el.
 


A Tomorrowlanden a magyar StadiumX nevű DJ-páros is fellépett, koncertjükön ráadásul több tucat magyar fesztiválozó, köztük Ada is ott bulizott az első sorokban. A műsorvezető a Fókusznak mesélt a fesztiválon szerzett élményeiről, és arról, hogy milyen meglepő körülmények között sikerült kijutnia a belga fesztiválra:
 


A műsorvezetőnő természetesen rajongóival is megosztotta a fesztiválon szerzett élményeit:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) on

Forrás: Fókusz, Instagram
#Celebklub#rtl#RTL Klub#ada#tomorrowland#belgium#StadiumX#avicii

Címlapról ajánljuk