Celebklub

Meg akarták ölni Pásztor Annát?

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 6. 11:43

Az Anna and the Barbies énekesnőjét egy elvakult rajongó akarta megkéselni az egyik koncertjén.

Pásztor Anna a napokban tette közzé azt a videót, melyből kiderül, hogy egy éven keresztül zaklatta őt egy férfi az interneten: szerelemes levelekkel bombázta az énekesnőt a privát Facebook-oldalán. Anna aztán megelégelte a dolgot, és kedvesen, de határozottan megkérte az udvarlót, hogy hagyja őt békén.

„Szépen megkértem, hogy szálljon le rólam, majd ugyanezt megtette a kedvesem is. Elmondtam, hogy kétgyerekes anyuka vagyok, és nem érdekelnek a kapcsolatok, nem szeretnék senkivel sem semmilyen kapcsolatba lépni.”


Válaszként a férfi csúnyán megfenyegette az énekesnőt azzal, hogy először a családját, majd a zenekari társait fogja megölni, ezek után vele is végezni fog. Mint utóbb kiderült, a megszállott rajongó a cipőjébe rejtett késsel érkezett a hétvégén megtartott Anna and the Barbies koncertre. Még időben elkapták a férfit, így szerencsére senkinek sem esett baja. A zsarolót végül 72 órára őrizetbe vették.

Anna a Faceobookon mesélte el a történetet!

Az énekesnő az RTL Klubnak nyilatkozott arról, hogy a miért döntött amellett, hogy személyesen üzen a zsarolónak szemben.

A Reggeliben pedig Kabát Péter, Gelencsér Tímea, Wossala Rozina és Peller Mariann beszélgettek arról, hogy mit lehet tenni az elvakult rajongókkal.

forrás/képek: Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#énekesnő#zenekar#zsaroló#kés#támadó#pásztor anna#anna and the barbies#Híradó#Reggeli

Címlapról ajánljuk