Celebklub

Mi állhat Miley Cyrus titokzatos eltűnése mögött?

rtl.hurtl.hu

2018. július 25. 9:45

Az énekesnő körül furcsa pletykák keringenek mostanában, már-már ijesztő eltűnése, pedig csak még több kérdést vet fel: vajon mi történik Miley-val?

Az énekesesnő talán az egyik legnagyobb közösségi média követőtáborral rendelkező híresség, éppen ezért is furcsa legújabb húzása.

Miley ugyanis szinte teljesen eltűnt Instagramról. Bár fiókja továbbra is aktív, profilképét egyszínű fekete fotóra cserélte és az összes bejegyzését törölte a közösségi oldalról. Rajongói körökben több teória is kering arról, hogy vajon mi állhat a furcsa esemény hátterében.

A „legnépszerűbb” talán az, hogy Miley és párja, Liam Hemsworth szakítottak. A fiatalabb Hemsworth tesó és a botrányairól is híres énekesnő 2010 óta vannak együtt, kisebb nagyobb kihagyásokkal. Pár hónapja azonban már pletykálnak szakításukról, állítólag ugyanis a 28 éves színész már szeretne apává válni, a 25 éves Miley viszont még nem áll készen a gyermekvállalásra.


A derűlátóbb rajongók teóriái szerint egyszerűen csak annyiról van szó, hogy Miley karrierjében lesz valamilyen nagyobb csavar. Végtére is nem ez lenne a fiatal énekesnő első arculatváltása, a Hannah Montana sorozat véget érte után polgárpukkasztó viselkedésével igyekezett felhívni magára és énekesnői karrierjére a figyelmet, Liammel való kapcsolata során azonban sokkal visszafogottabbá vált. Nem lenne meglepő tehát, ha újabb, érettebb imázst alakítana ki magának, instagramos eltünésével pedig az újrakezdését szeretné jelezni.

A harmadik elmélet nemes egyszerűséggel annyi, hogy a nagy eltünés egy marketingfogás, amivel Miley egy készülő albumra, vagy esetleg egy turnéra szeretné felhívni a figyelmet.

Szerintetek mi állhat a nagy eltűnés mögött?

Forrás: Story Extra
#Celebklub#RTL Klub#rtl#miley cyrus#liam hemsworth#instagram#eltűnés#énekesnő#titokzatos

Címlapról ajánljuk