Celebklub

Lola megmutatta új szerelmét!

rtl.hurtl.hu

2018. július 24. 11:05

Az énekesnő tavaly év végén szakított vőlegényével, akkor rengeteg munkával sikerült túllendülnie a történteken, most viszont úgy tűnik, ismét rátalált a boldogság.

Lola négy évig volt együtt Czoller Bencével, azonban tavaly novemberben – az eljegyzésük ellenére is – úgy döntöttek, hogy jobb lesz, ha külön folytatják. Balhék és félrelépések fel sem merültek kettejük között, egyszerűen elfáradt a kapcsolatuk, más irányba haladt az életük.

Az énekesnő akkor csak a Story Extrának nyilatkozott döntésükről, és úgy tűnt, tényleg boldogabb, hogy meglépték, amit meg kellett.

Lola ezek után a zenéjére és a fellépéseire koncentrált – a közös munka is könnyebbé vált Bencével a szakítás után –, és úgy tűnik, hogy fél év elteltével ismét megtalálta a szerelmet.

Új párjáról először július közepén posztolt az Instagramján egy közös képet, azóta pedig már egy fesztiválon is együtt jelentek meg. Szerencsére az eseményről egy édes fotó is született, amin egymást ölelve élvezik a napsütötte időt.

A kommentelők lázba jöttek a hír láttán, és mindannyian sok boldogságot kívánnak Lolának – ehhez most mi is csatlakoznánk!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#lola#szerelem#kapcsolat#fotó#kép

Címlapról ajánljuk