Celebklub

Voksán Virág megmutatta gömbölyödő pocakját

rtl.hurtl.hu

2018. június 22. 13:41

A DJ nem is lehetne ennél boldogabb, hiszen egy pici élet van a pocakjában. Szerelmével nem kellett sokat próbálkozniuk: első közös babájuk hamar összejött.

A szexi lemezlovast sokféle helyzetben láthattuk már – gondoljunk akár a fellépéseire, a lenge fotósorozataira vagy éppen a Fókusznak készített exkluzív videóira –, a mostani azonban egészen más. Kisbabát vár, és csak úgy ragyog.

Ugyan a Fókusszal osztotta meg a legszívesebben az örömhírt, ahhoz ragaszkodik – párjához hasonlóan –, hogy nem szeretné bemutatni a nyilvánosság előtt szerelmét. Nem szeretné, ha rajtuk csámcsogna mindenki.

Persze, a megismerkedésük meglepő történetét azért megosztotta a nézőkkel:

Három és fél éve tart már a szerelem, éppen ezért is gondolták, hogy itt az ideje a babázásnak. Felkészültek rá, hogy a próbálkozás akár félévig is eltarthat… ehhez képest elsőre összejött a baba.

Közösen szerették volna megnézni a tesztet, de Virág nem bírt magával, és párját megelőzve titokban megnézte, hány csíkot is mutat... és alig hitt a szemének, amikor szép halványan, de megjelent a második vonal is. Azonnal kitervelte, hogyan mondja el párjának a jó hírt.

Az apró, de már gömbölyödő pocakjáról már képeket is készítettek egy magazinnak, aminek a forgatására a Fókusz is elkísérte. A mindig csinos DJ elmondta, hogy 6-7 hónaposan is szeretne egy fotózást, ahol akár fehérneműben vagy éppen valami csinos, lenge ruhában készítettne képet magukról.

Kíváncsi vagy, hogyan mesélt Virág az anyaságról és a pocakjában növekvő kicsiről? Nézd meg a Fókusz riportját!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#voksán virág#baba#várandós#terhes

Címlapról ajánljuk