Celebklub

FOTÓ! Földes Eszter gyönyörű kismama

rtl.hurtl.hu

2018. június 1. 14:00

Földes Eszter és Lovasi András első közös gyermeküket várják. A Válótársak színésznője Anyák Napján már megmutatta gömbölyödő pocakját, azonban a minap újabb képet posztolt magáról.

A Kiscsillag énekese, Lovasi András és kedvese, Földes Eszter 2015-ben házasodtak össze titokban. A nagy napot azonban két lánykérés is megelőzte. A családalapításig egészen 2017 végéig vártak, amikor is Facebookon kürtölték világgá, hogy kisbabát várnak:

"Jó reggelt! Már alig vártuk, hogy elmondhassuk Nektek a nagy hírt, kisbabánk lesz . Boldogságunk határtalan! Bejelentésünket szabadon használhatja minden orgánum. A sajtómunkatársak hiábavaló fáradozását megelőzvén azonban egyben azt is bejelentjük, hogy gyermekünket az őt megillető nyugalommal szeretnénk várni, ezért kérjük, a témával kapcsolatban sem minket, sem hozzátartozóinkat ne keressék.
Legközelebb hárman jelentkezünk, amikor eljön az ideje!
Köszönjük és éljen: Eszter & András"

Ahogy teltek múltak a hetek, Eszter kezdte "kinőni" a szerepeit:

Amíg az Átriumban a rendezésem megy, addig én Primadonnákat játszom a Játékszínben...és a jelek szerint nem sokáig. Kezdem kinőni a szerepem🤣🎭🤹‍♂️😝

Közzétette: Földes Eszter – 2018. január 15.

A Reggeliben bár titokzatosan, de a következőket nyilatkozta a Válótársak Szonjáját alakító színésznő a terhességéről:

Május első vasárnapján kikerült a színésznő közösségi oldalára az első pocakos fotó:

Éljenek az Édesanyák!💐 #anyáknapja #pocak🤰🏼😊 #énisanyanemsokára

Közzétette: Földes Eszter – 2018. május 6.

Eszter, aki már néhány hónappal a szülést követően visszatérne a színpadra, nemrég egy Facebook posztban mesélt a várandósság örömeiről és arról, hogy mikor fog megszületni kisbabájuk:

"Sokan kérdezitek, hogy vagyok? Jól bírom-e a meleget pocakkal, stb...és ez nagyon jól esik! Úgyhogy most ezúton üzenem mindenkinek,hogy jól vagyunk, és most már tényleg nemsokára jön a nagy nap."

Sokan kérdezitek, hogy vagyok? Jól bírom-e a meleget pocakkal, stb...és ez nagyon jól esik!😍 Úgyhogy most ezúton üzenem mindenkinek,hogy jól vagyunk, és most már tényleg nemsokára jön a nagy nap☺️

Közzétette: Földes Eszter – 2018. május 31.

 

#Celebklub#földes eszter#Válótársak#kismama#terhes#várandós#baba#pocak#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk