Celebklub

Sztárok, akik évekig küzdöttek a kilók ellen

rtl.hurtl.hu

2018. május 30. 13:19

Rengetegen hajszolják manapság a tökéletes külsőt, és több olyan hírességet is ismerünk, akik régóta harcolnak a túlsúllyal. A Peller nővérek például sosem titkolták ezt a félelmüket…

Kedvenc sztárhölgyek egy rendezvényen meséltek a belső vívódásaikról, és azokról a kérdésekről, amelyek sok nő számára fontosak manapság. Annak ellenére, hogy egyre inkább kimegy a divatból a csontsoványság, sokan még mindig a kilókkal hozzák összefüggésbe a sikert és a boldogságot. frown

A Peller lányok már korábban is elárulták: gyerekkorukban sokat bántották őket a külsejük miatt. Épp ezért nem elégedettek azzal, amit a tükörben látnak, és folyamatos harcot vívnak azért, hogy szépnek lássák önmagukat.

„Szerintem a kisagyamnak egy bizonyos része még telve van azzal a kis husimusi, szemüveges lánnyal, aki voltam, de nagyon sokat elengedtem már ebből a duci lányból.” – mondta Anna.

Úgy tűnik, még a népszerű és sikeres nőkkel is előfordul, hogy évekig sanyargatták magukat azért, hogy megfeleljenek a képnek, amit a külvilág vár el tőlük. Azonban mára már mindannyian belátják:

heartA SZÉPSÉG NEM PUSZTÁN A KARCSÚSÁGON MÚLIK!heart

Lessétek meg a Story Extra riportját, ahol a Peller testvérek mellett Király Linda és Béres Alexandra is megszólal, valamint egy asztrológus is elárulja a siker titkát:

#Celebklub#RTL Klub#rtl#peller anna#peller mariann#király linda#béres alexandra#külső#alak#fogyás#asztrológus

Címlapról ajánljuk