Celebklub

Akár 15 év börtönbüntetést is kaphat Aurelio?

rtl.hurtl.hu

2018. május 18. 13:13

„Nem gondolom, hogy én egy börtöntöltelék lennék!” – így nyilatkozott másfél éve Aurelio a Fókusznak, amikor 1 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélte a bajai bíróság drogbirtoklás miatt. Az ítélet végrehajtását két évre felfüggesztették, azaz próbaidőre küldték a ValóVilág egykori szereplőjét. Most azonban lehet, hogy még ennél is komolyabbra fordulnak a dolgok...

„A Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett emberrablás bűntette miatt három bajai – köztük egy budapesti tartózkodási hellyel rendelkező – férfivel szemben folytatott nyomozást.” – derül ki A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség közleményéből. 

 

 

Úgy tűnik, Aurelio most nagy bajban van. Ahogy a Story magazin csütörtökön megírta, őt és két társát emberrablással gyanúsítja a kecskeméti ügyészség. Mivel ez a próbaidő alatt történt, ha a bíróság megalapozottnak találja a bűncselekményt, és elítéli, akkor a korábbi büntetését is le kell ülnie. 


Aurelio ügyvédje azt mondja, valóban történhetett jogsértés az ügyben, azonban szerinte az ügyészség túloz és szó sincs emberrablásról.


2017. október 14-én este egy bajai bárban bulizott az egykori valóságshow-hős, ahol - saját bevallása szerint - 180 ezer forintot loptak el a zsebéből. Erről akkor egy posztot is megosztott közösségi oldalán, amiből egyértelműen kiderült, hogy pontosan tudja, ki volt az elkövető, akit néhány faluval odébb meg is talált egy kocsmában.

 

 


Sajtóinformációk szerint Aurelio haverjaival együtt autókkal és fegyverekkel érkeztek a helyszínre, ahol felpofozták, kocsiba rakták és elhajtottak vele. Állítólag két nappal később engedték szabadon: kirakták az út szélén, hogy sétáljon haza.

 

 


„Ebből baj lehet” – az ügyvéd ezt el is mondta Aureliónak.


 A nyomozók kihallgatták mind a három gyanúsítottat, akik szabadlábon védekezhetnek. A nyomozást pedig az ügyészség július 14-ig meghosszabbította.


Aurelio a felfegyverkezett rablásért, ha a bíróság bűnösnek találja, akár 5től 15 évig terjedő börtönbüntetést is kaphat.

 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#vv aurelio#aurelio#aurelio caversaccio

Címlapról ajánljuk