Celebklub

Újabb botrány a hercegi esküvő körül! Meghan Markle édesapja lefizetett egy lesifotóst!

rtl.hurtl.hu

2018. május 14. 12:00

Harry herceg jövendőbeli apósa állítólag titokban összejátszott egy brit paparazzi fotóssal, aki képeket készített az örömapáról.

Nemrég megjelent egy közlemény a Kensington-palota jóvoltából, melyben Harry herceg arra kéri a sajtó munkatársait, hogy hagyják békén jövendőbeli apósát. Thomas Markle-t ugyanakkor úgy tűnik, hogy cseppet sem zavarják a paparazzik, sőt... Egy térfigyelő kamera lencsevégre kapta a férfit, amint felkér egy fotóst, hogy készítsen róla "titokban" képeket. A kamu lesifotókat aztán világszerte felvásárolták az újságok. A képekkel közel 100 ezer fontot keresett a fotós, arról azonban egyelőre nincsen információ, hogy ebből Meghan édesapja is részesült-e.

A 73 éves örömapát többen együtt látták megérkezni a fotós Jeff Raynerrel egy internetkávézóba, ahol Thomas a lányára és jövendőbeli vejére keresett rá egy számítógépen. Ráadásul a szabónál is készültek hasonló képek, ahol az esküvőre szánt öltönyhöz vettek méretet Thomasról, valamint egy kávézóban is lencsevégre kapták Markle-t, amint könyvet olvas az Egyesült Királyságról.

Vajon mit szól majd a brit királyi család, hogy pár nappal a menyegző előtt ilyet tett Meghan Markle édesapja?

Ha szeretnéd élőben végignézni a hercegi esküvőt, kapcsolj május 19-én, szombaton 12:55-kor az RTL Klubra az RTL Híradó Különkiadásáért, vagy látogass el az RTL Híradó weboldalára!

#Celebklub#meghan markle#Thomas Markle#esküvő#lesifotó#paparazzi#apa#botrány#royal wedding#hercegi esküvő#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk