Celebklub

Rejtélyes üzeneteket küldött a gyönyörű hollywoodi színésznő

rtl.hurtl.hu

2018. május 3. 8:59

Minden egy gyerekjátékkal kezdődött. Különös posztját közösségi oldalán osztotta meg, ami egy ártatlan akasztófának tűnt. Ám akik jól figyeltek, észre vehették, hogy ez bizony egy komoly üzenet. Az események pedig azóta csak tovább gyűrűztek…

W_AT _APPENED TO E_IL_?

- Mi történt Emilyvel?


Tette fel a kérdést Blake Lively Instagram oldalán. De mielőtt kitölthette volna a hiányzó részeket, a játék számára véget ért.

 

 


Ezek után több mint 20 millió instakövetője volt szemtanúja a gyönyörű színésznő eltűnésének. Blake minden posztját törölte közösségi oldaláról, ráadásul szinte az összes követését visszavonta – úgy tűnik, még férje (Ryan Reynolds) után sem érdeklődik. De ami még ennél is különösebb, hogy mind a 38 megmaradt, általa követett személyt Emily Nelsonnak hívják.


A jeleket figyelembe véve nem volt nehéz összerakni a kirakós darabkáit. Emily Nelson a neve annak a karakternek, akit Blake Lively alakít majd legújabb filmjében, és aki szintén nyomtalanul eltűnik. ’A Simple Favor’-t szeptembertől láthatják majd a nézők a mozikban, de addig is itt egy kis ízelítő, amit maga Blake osztott meg közösségi oldalán.

 

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on


Tehát a rajongók megnyugodhatnak, ugyanis a színésznőnek nem esett bántódása! Csupán egy rendkívül jól átgondolt és kreatív reklámfogásról van szó. Reynoldstól ezeket a húzásokat már megszokhattuk, és most úgy tűnik, felesége is kipróbálta „Deadpool” módszerét. Az biztos, hogy ez a házaspár egyáltalán nem mondható átlagosnak és unalmasnak… smiley

 

 

Forrás: Twitter, Instagram
 
#Celebklub#RTL Klub#rtl#blake lively#instagram#eltűnés#rejtély#üzenet#film

Címlapról ajánljuk