Celebklub

Posztolj úgy, mint a sztárok!

rtl.hurtl.hu

2018. április 26. 13:00

Melyik híresség rendelkezik a legtöbb Instagram követővel? Melyek azok a fotók, amelyek a legtöbb lájkot kapták az alkalmazás eddigi történetében? Hogyan lehet minél több embert elérni a posztjaiddal? Többek között ezekre a kérdésekre is választ adunk!

Nézd meg a riportot!


Tudtad? Feltörték Kiss Ramóna Instagramját, ezért kénytelen volt a nulláról felépíteni új profilját!


Az Instagram mára az egyik legnépszerűbb fotómegosztó alkalmazás, ami alapjaiban változtatta meg a hírességek és a rajongók viszonyát. Rengeteg sztár használja arra, hogy közönségének betekintést adjon a mindennapjaiba.

Évekig Taylor Swift volt a legnagyobb követőtáborral rendelkező sztár, azonban az énekesnő jelenleg a hetedik helyen van 107 millió követőjével. A toplista élén a következő sztárok állnak:

1. Selena Gomez (136 millió követő)

2. Cristiano Ronaldo (124 millió követő)

3. Ariana Grande (118 millió követő)

4. Beyoncé (114 millió követő)

5. Kim Kardashian (110 millió követő)

6. Kylie Jenner (107 millió követő)

És hogy melyik a legtöbb lájkkal rendelkező fotó? Kylie Jenner egyik posztja, amelyben bejelenti, hogyan nevezték el kislányukat. Ez a bejegyzés 17,9 millió lájkot gyűjtött! Egyben ez az első kép is, ami napvilágot látott a kis Stormi Websterről:
 

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Azonban a második és harmadik legtöbb lájkkal rendelkező poszt is Kylie nevéhez fűződik. Az ezüstérmes fotókon Jenner szelfizik kislányával:
 

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


A bornzérmet pedig ezek a képek zsebelték be:
 

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Őket követi a sorban Cristiano Ronaldo fotója negyedik gyermekének születéséről, Beyoncé ikerterhességének bejelentése, valamint Selena Gomez veseátültetésről szóló posztja.

#Celebklub#lékai-kiss ramóna#iszak eszter#beyoncé#selena gomez#instagram#poszt#közösségi média#social média#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk