Celebklub

Ő Scarlett Johansson barátja!

rtl.hurtl.hu

2018. április 25. 15:10

A pár először jelent meg együtt a vörös szőnyegen - szerinted is összeillenek?

Scarlett Johansson és Colin Jost kapcsolatáról 2017. májusában kezdtek pletykálni, amit pár hónappal később ők maguk erősítettek meg. Korábban is láthattuk már őket együtt, a vörös szőnyegen viszont most először! Scarlett egy gyönyörű ezüst ruhában, és rövid hajjal jelent meg:


A szerelmespár a Bosszúállók: Végtelen háború (a CinemaKlub kritikáját ITT találjátok róla) hétfői világpremierjére ment együtt - a színésznő évek óta a Fekete Özvegy nevű karakter megformálója a Marvel filmes univerzumában. Colintól sem idegen a reflektorfény: komikusként, színészként és forgatókönyvíróként is tevékenykedik, sokan a Saturday Night Live-ból ismerik nevét. Így néznek ki együtt!

 


Ugye, hogy aranyosak? A vörös szőnyegen kéz a kézben sétáltak végig, és több csók is elcsattant közöttük - láthatóan szerelmesek!

Scarlett korábban randizott Josh Hartnettel, 2008-2011 között Ryan Reynolds házastársa volt, 2014-ben pedig hozzáment egy francia újságíróhoz, akitől kislánya is született. A válásra 2017. szeptemberében került sor, de már 2016. közepétől különváltak útjaik. Reméljük Colin mellett végre rátalált a tartós boldogság a gyönyörű színésznőre, sok boldogságot nekik!

A Bosszúállók: Végtelen háború mától, azaz április 25-től látható a hazai mozikban - további filmes hírekért irány a CinemaKlub!

Forrás: Vanity Fair
#Celebklub#rtl#RTL Klub#scarlett johansson#vörös szőnyeg#bosszúállók#fekete özvegy#avengers#disney

Címlapról ajánljuk