Celebklub

Minden, amit eddig tudni lehet Katalin hercegné és Vilmos herceg kisfiáról!

rtl.hurtl.hu

2018. április 24. 11:00

Hétfőn késő délelőtt megszületett Vilmos és Katalin harmadik gyermeke. Összegyűjtöttünk minden infót, amit eddig tudni lehet a kisfiúról!

Április 23-án délelőtt 11 óra 1 perckor világra jött Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeke – közölte a Kensington Palota hivatalos Twitter oldala. Reggel autóval szállították kórházba Katalint, aki rövid vajúdás után adott életet fiának. A pici 3 kg 80 dkg-ot nyom, és makk egészséges, akárcsak az édesanyja. A közlemény szerint Vilmos is végig bent tartózkodott a szülőszobán.

Charlotte és György is meglátogatták édesanyjukat és kistestvérüket a kórházban:


A fogadóirodákban már lehet fogadni az újszülött keresztnevére. Ezek a legvalószínűbb nevek: Arthur, James, Albert, Philip, Alexander, Thomas, Henry, Frederick, Jack. A hivatalos névre azonban még várnunk kell néhány napot, hiszen II. Erzsébet brit királynőnek is jóvá kell hagynia azt.

Íme az első fotó az új trónörökösről:


Dianára emlékezve Katalin egy piros ruhát választott fehér gallérral, amikor elhagyta a kórházat:

 


Azonban nem Katalin az egyetlen a Middleton családban, aki anyai örömök elé néz:

Első gyermekével várandós Katalin hercegné húga, Pippa Middleton. A fiatalabb Middleton lány 2011-ben Katalin hercegné esküvőjén lett igazán híres, amikor koszorúslányként a hercegné mögött vonult be a Westminsteri apátságba. A nagy nap óta az egész világ megismerte a nevét. Egy évvel ezelőtt pedig ő is kimondta a boldogító igent a milliárdos James Matthews-nak.

Nézd meg a videót a részletekért!

#Celebklub#vilmos herceg#katalin hercegné#kate middleton#gyermek#gyerek#újszülött#csecsemő#kisfiú#királyi család#egyesült királyság#anglia#születés#kórház#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk