Celebklub

Ezek voltak az Éjjel-Nappal Budapest elmúlt 5 évének legjobb pillanatai!

rtl.hurtl.hu

2018. április 18. 12:44

Drámai kitárulkozások, szenvedélyes szerelmek és vicces momentumok is bőven akadtak a sorozat elmúlt öt éve alatt, ezek legjavát gyűjtöttük most össze nektek!

Bizony, már a sorozat kezdetén is bőven akadtak pikáns pillanatok az albérlet lakóinak életében. Arra például emlékeztek még, amikor Rita elcsábította Zsófi édesapját?

Talán a sorozat történetének egyik legnagyobb fordulata volt, amikor Szabi felfedte, hogy igazából az ellenkező nemhez tartozik:

Milán rendszeresen kifogja magának a komplikált kapcsolatokat, elég csak az Ő és Klaudia viszonyára gondolni:

A sorozat egyik tősgyökeres szereplője, Lali rengeteg boldog pillanatot okozott a nézőknek öt év alatt. A Bulicsászár című slágerének megjelenésére például emlékeztek még?

Maja és Kristóf kapcsolata is sok mindent megélt. Bár szakításuk után a férfi Alexa ágyában kötött ki, szerelme gondolatától még ekkor sem tudott szabadulni:

A szereplők élete rengeteg izgalmas fordulatot tartogat még, szóval, ha nosztalgiázni szeretnétek, kattintsatok ide, ha pedig ti sem szeretnétek lemaradni a legfrissebb eseményekről, kövessétek figyelemmel az Éjjel-Nappal Budapestet, minden hétköznap este az RTL Klubbon!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#Éjjel-Nappal Budapest#énb#szerelem#szex#kapcsolat#alexa#klaudia#csóró lali

Címlapról ajánljuk