Celebklub

Népszerű stylist az RTL Reggeli új műsorvezetője

rtl.hurtl.hu

2018. április 13. 7:00

Peller Mariann és Papp Gergő után újabb hazai híresség várja majd házigazdaként az RTL Klub nézőit minden hétköznap reggel 7:15-től.

A Reggeli legújabb műsorvezetője nemcsak a divathoz ért, de a gasztronómiához is remek érzéke van. Lakatos Márk a Konyhafőnök VIP 2. évadában 32 sztárséffel küzdött meg az első helyért. A stylist és étteremtulajdonos az utolsó pillanatok egyikében esett ki, ugyanis a döntőbe már csak Dobó Ági, Anger Zsolt és Bundy Gergő jutott tovább. De kiesése ellenére sem csüggedt, hiszen a séf értékelése is magáért beszélt:


„Márk, te az elmúlt hetekben bebizonyítottad, hogy képes vagy leküzdeni bármilyen akadályt. Érzéseket és kreativitást láttam minden tányéron. Örülök, hogy erről az oldaladról is megismertelek, és nagyon bízom benne, hogy továbbra is ekkora lelkesedéssel és szívvel fogsz főzni.” 

 

– osztotta meg gondolatait Sárközi Ákos a sztárséffel, aki szintén mesélt tapasztalatairól és érzéseiről távozása után.

„Én azt hiszem, hogy ez egy nagyon szép dolog, hogy ilyen sokáig eljutottam, és hogy döntős héten - gyakorlatilag majdnem az utolsó 100 méterem - fulladtam ki. Hát van ilyen. Én nagyon sok mindent megtanultam magamról, mert én azt gondolom, hogy régebben sokkal hamarabb hisztérikus lettem volna, és sokkal hamarabb indulatos lettem volna. És pont azért voltam végig büszke magamra, a hibáim ellenére meg az elégedetlenségeim ellenére, amikor nem úgy sikerült valami, ahogy elterveztem, mert azt láttam, hogy megyek valamilyen irányba és lépegetek a saját lelkemben is meg a saját pszichémben is. (…) Pozitív értelemben csalódtam magamban és ennek örülök!”

 

 

Az egyik pillanatban még a konyhában tüsténkedett, a másikban pedig már a legendássá vált bajuszától megszabadulva árulta el 2017. novemberében, hogy milyen a legújabb téli trend. 

„Ha már az utca latyakos és szürke, akkor viszont mi vegyünk fel színeket. Például pirosat sárgát és bármi mást. A bársonyos felületek, a hímzések, a rózsák, egy picit a gipsy, egy picit a roma divat, egy picit a 70-es évek hippi divatja nagyon szépen keveredik sok-sok-sok színnel.”

A Reggeliben azonban már mind a két énjét és tehetségét megmutatta az RTL Klub nézőinek. A Konyhafőnök után Peller Annával és Garami Gáborral beszélgetett élményeiről. A Kifőzde vendégeként nemcsak a műsorvezetőkkel osztotta meg a céklából, birsalmából és kecskesajtból készült salátáját, hanem Molnár Andival, Aurelióval és Novák Angélával is. Akik egyébként éppen a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerzett tapasztalataikról meséltek. Így nem is csoda, hogy az első reakciójuk ez volt: Reméljük bab és rizs nincs benne!

Dél-Afrikai kalandjáról Lakatos Márk is mesélhetne, ugyanis a 2017-es dzsungelreality alkalmával ő is átutazott a kontintensre, amiről saját élménybeszámolós videót is készített.

 

 

De mint ahogy korábban is említettük, a Reggeliben nemcsak gasztrotudományát osztotta meg. Tőle tudhatták meg a műsor nézői, hogy milyen is lesz a 2018-as kalapdivat.

A felnőtt hölgyek mellett már az egész fiatal korosztály is rajong Lakatos Márk stílutanácsaiért. Az Anikó show vendége volt a 7 éves Nelli, aki örök élményt kapott a stylisttól karácsonyra, amit egy tündéri balettelőadással hálált meg az adásban.

#Celebklub#rtl#RTL Klub#Reggeli#műsorvezető#stylist#lakatos márk

Címlapról ajánljuk