Celebklub

Íme Wossala Rozina bakancslistája!

rtl.hurtl.hu

2018. április 6. 9:19

A Konyhafőnök egykori zsűritagja a Celeb vagyok, ment ki innen! után sem mondott nemet az utazásra, és bizony ezúttal is hihetetlen élményekkel gazdagodott.

Sőt, idén már két dolgot is kipipált a bakancslistáján, hiszen két nagy álmát váltotta valóra. Sri Lanka tárt karokkal várta őt, ahol nemcsak cápákkal úszkált, de még szörfözni is megtanult.

Nézzétek!

 

A post shared by Rozina Wossala (@rozinawossala) on

Természetesen a sziget gasztronómiáját is kipróbálhatta, és az is előfordult, hogy a helyiek beengedték a saját otthonaikba. Rozina ezt egy pillanatig sem bánta, hiszen imád elmerülni az adott hely kultúrájában, és szívesen megismeri az ott élő lakosokat.

 

A post shared by Rozina Wossala (@rozinawossala) on

Ráadásul azt sem titkolja, hogy sokkal jobban szeret egyedül utazni. Szerinte ugyanis így sokkal izgalmasabb dolgok történnek vele, mint mikor egy nagy társasággal indul útnak.

„Szerintem teret kell annak adni, hogy az ember sodródhasson, és csak vigye az út magával.”

Sri Lanka után pedig Franciaországba vitte az útja, ahol vadonatúj technikákat sajátíthatott el a konyhában, ráadásul itt is érte egy váratlan meglepetés! Ha kíváncsiak vagytok, lessétek meg a Story Extra riportját, ahol azt is megtudhatjátok, mik lesznek Rozina soron következő állomásai:

#Celebklub#RTL Klub#rtl#wossala rozina#bakancslista#utazás#sri lanka#franciaország#cápa#szörfözés#gasztronómia#élmény

Címlapról ajánljuk