Celebklub

Nádai Anikó és Aurelio külön utakon folytatja?

rtl.hurtl.hu

2018. április 5. 9:51

Napok óta megy a találgatás: vajon mi lehet a sztárpárral? A műsorvezető most úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba.

Tavaly decemberben robbant a hír, hogy a két egykori villalakó egymásra talált az Anikó Show forgatása alatt. A fiatalok akkor őszintén meséltek friss kapcsolatukról, de mára érzéseik barátsággá alakultak át.

Sőt, Anikó elárulta, hogy szerelmüket nagyban befolyásolta az emberek véleménye is:

„Senki sem akart hinni a mi kapcsolatunkban. Azt éreztem egy idő után, hogy a világnak is akarjuk bizonyítani, hogy mi megváltoztatjuk majd a dolgokat, és együtt maradunk. Ennek így nem volt értelme.”

Anikóék a Story Gálán is együtt jelentek meg, és akkor még úgy tűnt, hogy hatalmas a boldogság közöttük, ám nem sokkal később átértékelték a kapcsolatukat:

„Ami azelőtt szórakoztató volt számomra, egy idő után már nem éreztem jól benne magam. Próbáltam sokszor terelgetni, anyáskodni felette, ami nem volt feltétlenül jó dolog.” - árulta el a szexi anyuka a fotózáson.

Anikó tehát újra szingli, és véleménye szerint híres, egyedülálló édesanyaként a munka mellett nem könnyű ismerkedni. Ráadásul nem is enged be akárkit az életébe. Számára a kisfia, Patrik az első, és egyelőre nem központi téma számára a párválasztás.

Ne feledjétek, ma 17:00-kor ismét Anikó Show az RTL Goldon:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#nádai anikó#aurelio#szerelem#párkapcsolat#szakítás

Címlapról ajánljuk