Celebklub

Erről árulkodnak a sztárok tetoválásai!

rtl.hurtl.hu

2018. március 23. 10:30

A tetoválások szinte mindig valamilyen jelentős tartalommal bírnak viselőjük számára, de vajon mi a helyzet a sztárvilágban? Kinek milyen emléket, titkot rejtenek a bőrére varrt jelképek?

Egyesek a szerelmükről emlékeznek meg, mások a családjuk iránti szeretetüket fejezik ki tetoválásaikkal. Elég csak a sztárfutballista David Beckhamre gondolni, aki összes gyermeke nevét magán viseli, feleségéhez köthető tetkókból pedig egyből kettő is ékeskedik a testén, az egyik kedvese neve hindi nyelven, a másik pedig a Victoriáról készült kedvenc fotója másolata.

Nem kell persze ennyire messzire mennünk, hazánkban is számos sportoló testét díszíti valamilyen alkotás. Takács Krisztián és Zubai Szabolcs olimpikonok, például az ötkarikás játékok jelképét viselik magukon, mintegy emlékeztető és motiváció gyanánt.

Az RTL Klub műsorvezetője, Kiss Ramóna nem is olyan rég mutatta meg első tetoválását, a Reggeli című műsorban. Rami a szerelme, Máté mezszámát tetováltatta magára:

Persze nem a csinos műsorvezető az első, aki szerelme zálogjaként tetováltatott. Akadnak azonban olyanok is, akik csalódtak az öröknek hitt szerelemben, ezt pedig nem csak szívük, de bizony tetkóik is megsínylették. Angelina Jolie például Billy Bob Thornton nevét kellett eltávolíttassa bőréről, Johnny Depp pedig egykori párja, Winona Ryder tiszteletére készített Winona Forever feliratú tetoválását íratta át később, Wino Foreverre, azaz mindörökké borra.

Bár vannak kapcsolatok, amik nem állják ki az idő próbáját, a szülők gyermekeik iránti szeretete sosem múlik, ezt pedig sokan bőrükön is megmutatják a nagyvilágnak. Nádai Anikó például kisfia születésnapját örökítette meg magán, a Hooligans Endijén pedig mindhárom gyermeke arcképe megtalálható. A tetovált szülők táborát gyarapítja Istenes Bence is, aki kisfia nevét tetováltatta magára.

A sort még sokáig lehetne folytatni, a sztárok tetoválásai rengeteg izgalmas történetet rejtenek, szóval, ha kíváncsiak vagytok rájuk, nézzétek meg a Fókusz összeállítását is a témáról:

Forrás: Fókusz, Reggeli
#Celebklub#rtl#RTL Klub#tetoválás#david beckham#lékai-kiss ramóna#istenes bence#hooligans#nádai anikó#johnny depp#angelina jolie#sztárok#celebek#olimpikonok

Címlapról ajánljuk