Celebklub

Istenes Bencéék nem félnek a pucérkodástól

rtl.hurtl.hu

2018. február 6. 12:45

A szerelmesek nemcsak vlog bejegyzésekben, de cuki képeken is megörökítik közös életük mindennapjait. Ezek között a fürdőzések is ott vannak a kicsi Nátánnal. Ti félnétek a meztelen igazságtól?

Istenes Bence és Csobot Adél rajongói boldogok lehetnek, hiszen kedvenceik szeretik megosztani velük az életüket. Megannyi videóban örökítették már meg a legizgalmasabb vagy akár a legtermészetesebb napi rutinjaikat Köln városában, és attól sem félnek, hogy igazán közel engedjenek minket magukhoz.

Bensőséges gondolatok. Édes családi fotók és még cukibb családi videók.

Az egyik Insta-képükön például az egész család együtt csücsül a kádban.

 

A post shared by Istenes Bence (@benistenes) on


Egy-egy ilyen kép azonban rengeteg negatív kommentet is begyűjthet magának, hiszen nagyon sokan űznek sportot az ítélkezésből.

A Reggeliben egy szakértő is mesélt a témáról, pontosabban a családon belüli meztelenkedésről. Regős Judit elmondta: négy gyerekes anyukaként – és persze tanácsadóként – ő maga is fürdött már a saját gyerekeivel, amikor kicsik voltak. A legfontosabb szó ebben a témában az idő. Érezni kell, hogy meddig komfortos ez egy kicsinek.

Adél is hasonlóan vélekedik a dologról, szerinte sincs semmi kivetni való abban, ha a szülők egy kádban pancsolnak a pici gyermekükkel.

„Azt tapasztaltuk a Bencével, hogy rengeteg ember természetesnek tartja azt, hogy fürdik a gyermekével. Mint mindig, voltak olyan emberek, akik ezt nem így gondolták, de ezekkel általában nem szoktunk foglalkozni.”


A páros amúgy mióta kiköltözött Kölnbe, rengeteget utazik, az ingázás is az életük fontos résztvevőjévé vált. Nem egy videójukban vagy bejegyzésükben olvashatjuk, hogy éppen merre tartanak: Budapestre vagy éppen Kölnbe.

Pár nappal ezelőtt azonban nagy vízválasztóhoz érkeztek: életükben először Nátán is velük szállt fel a repcsire:

#Celebklub#RTL Klub#rtl#istenes bence#csobot adél#vlog#bejegyzés#instagram#meztelenség#pucérkodás#Reggeli

Címlapról ajánljuk