Celebklub

Kirabolták Survivor Anitát!

rtl.hurtl.hu

2018. január 24. 16:00

A 2017-es Survivor két versenyzője, Klaudia és Anita Egyiptomba utazott két hétre, hogy rápihenjenek a 2018-as évre, azonban kirabolták őket. Íme a tettes felkutatásának és feljelentésének története!

Anita és Klaudia két hétre Egyiptomba utazott. A lányok taxival utaztak az afrikai országban, amikor megtörtént a baj. A Survivor tavalyi versenyzői arra kérték a sofőrt, hogy álljon félre a sivatagi út szélén, hogy könnyíteni tudjanak magukon, ám a táskájukat az autóban felejtették. Kapva kapott az alkalmon a taxis, aki kilopta Anita táskájából az összes készpénzt és a lány okostelefonját.

Klauék sajnos csak később vették észre, hogy eltűnt Anita pénze és mobilja. Nyomozni kezdtek és kiderítették, hogy ki volt a taxis, majd feljelentették őt a rendőrségen. A taxis és családja rövid időn belül megjelentek a rendőrségen, és arra kérték a lányokat, hogy vonják vissza a feljelentést, cserébe visszaadják az ellopott értékeket. Anita és Klaudia hosszas mérlegelés után úgy döntöttek, hogy beleegyeznek a peren kívüli megállapodásba, mert a bűncselekményt elkövető férfi három év börtönbüntetést kapott volna az esetért, ezzel magára hagyva feleségét és gyermekeit. Az eset mindenki számára tanulságos volt, és Klauék ma már csak nevetve gondolnak vissza a történtekre.

"A lényeg, hogy megvan a telefon, a pénz, és túléltük!"
 

Ha kíváncsi vagy a teljes sztorira és a részletekre, látogass el Anita vagy Klaudia Instagram oldalára, ahol megnézheted az élő bejelentkezést, melyben elmesélik a történetet!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#Survivor#klaudia#anita#egyiptom#utazás#nyaralás#rablás#taxi#pénz#telefon

Címlapról ajánljuk