Celebklub

Lilu: „Gyakran találkozom örökbefogadó szülőkkel”

rtl.hurtl.hu

2018. január 20. 9:00

A „Keresem a családom!” műsorvezetője egy igen szívbe markoló posztot osztott meg a minap közösségi oldalán, mely garantáltan téged is megérint.

Az RTL Klub egyik legsikeresebb doku-reality műsora igen megrendítő és szomorú sorsokat tár elénk. A sorozat készítőinek pont ugyanolyan nehéz feldolgozni egy-egy történetet, mint a nézőknek, ha nem nehezebb, hiszen ők testközelből élnek át mindent.

 

 

A Keresem a családom! pont ettől hiteles és megrázó, hogy nem rejt el semmit, és nem színezi ki a valóságot. A stáb nem egyszer találkozott már olyan családdal, ahol örökbefogadás történt, és olyan szülőkkel, akik lemondtak gyermekükről. Erről a nem mindennapi helyzetről, vagyis az örökbefogadásról szól Máté Kriszta kisfilmje, melyet Lilu meg is osztott közösségi oldalán, ezzel az üzenettel:

„A Keresem a családom forgatásai során gyakran találkozom örökbefogadó szülőkkel, örökbefogadott gyerekekkel és örökbeadó anyákkal. Máté Krisztina filmje valóságos képet mutat be nehéz döntésekről, komoly felelősségről és hatalmas szeretetről.”


A filmben megszólalnak az örökbeadó anyukák, az örökbefogadó szülők, és az örökbeadott gyermekek, akik őszintén mesélnek az érzéseikről, és arról, hogy a világ hogyan viszonyul hozzájuk.

Ne feledjétek, a Keresem a családom! hamarosan új részekkel folytatódik az RTL Klubon.

forrás/képek: Facebook, YouTube
#Celebklub#RTL Klub#rtl#forgatás#család#történetek#örökbefogadás#megrázó#máté kriszta#lilu#keresem a családom!#doku-reality

Címlapról ajánljuk