Celebklub

˝Mi rettenetesen vártunk arra, hogy végre csókolózhassunk!˝

rtl.hurtl.hu

2018. január 17. 8:50

Komoly mérföldkőhöz érkezett az Oltári csajok, Kornél és Piros kapcsolata, sőt a gondnok srácot alakító Ember Márk is.

Rengetegen izgulnak és szurkolnak a fiatalok szerelméért – már a sorozat kezdete óta. Hiszen csak a vak nem látja, hogy ez a két ember egymásnak lett teremtve. Mégsem történt köztük semmi hosszú heteken keresztül, aminek okát csakis Kornél tudhatta. 


Persze Piros és Lehel is találgatott, hogy vajon mi lehet a baj. Először arra gyanakodtak, hogy az álruhás Herczeg (akiről akkor még azt hitték, hogy egy szegény fiú) talán a saját neméhez vonzódik. Majd ezt az elméletet a skizofrénia gyanúja váltotta fel, végül pedig egy titkos szerelmi viszonyt feltételezett az önjelölt magánynyomozó páros. 


Az igazsághoz azonban csak fizikai értelemben jártak közel, ugyanis a kórház folyosóin osonva egy kórterem ajtaja választotta el őket a megoldástól, Rózsától…


A kómában fekvő „Csipkerózsika” Kornél egykori szerelme (volt), aki egy véletlen balesetnek köszönhetően elvesztette az eszméletét. Míg ő teste börtönébe zárva küzdött a gyógyulásért, a srác lelkiismeretével és korábbi életével harcolt a gondnoki lakásban – egyfajta vezeklésként. Arra ő sem számított, hogy váratlanul újra rátalál a szerelem Piros személyében.


Végül az 50. epizódban megtörtént a nagy áttörés. A romantikus pillanat, amikor Kornél végre rászánta magát, hogy megcsókolja szíve egyik választottját, míg a másik magához tért a fél éven át tartó álmából.

– mesélte Márk, de az okát a színésznő árulta el.


„Nekem még nem volt olyan, hogy… Márk volt az első˝

- vallotta be Juli.

#Celebklub#rtl#RTL Klub#ember márk#michl juli#herczeg kornél#erdész piros#telenovella#sorozat#Oltári csajok

Címlapról ajánljuk