Celebklub

Ki ez a vigyorgó férfi Iszak Eszti mellett?

rtl.hurtl.hu

2018. január 17. 11:50

Eddig sem volt titok, hogy a műsorvezető imádja az utazást, de nemcsak nyáron járja a világot, hiszen idén is meghódította a sípályákat. Sőt, egy képet is posztolt újdonsült barátjával…

A Stíluskalauz műsorvezetője igazi világutazó, ráadásul a legnagyobb álma is valóra vált, mikor élőben csodálhatta meg a Roxfort kastélyt, és bizony sokan irigykedtek rá, mikor összefutott a Jóbarátok egyik főszereplőjével, David Schwimmerrel.

Most viszont ismét a síszezon ejtette lázba Esztit, aki el is határozta, hogy lécet húz a lábára, és irány Ausztria. Bár nem is tagadja, hogy nem ő a pályák ördöge, lelkesedése nem ismer határokat. A műsorvezető az Instagramján is azt írta, hogy immár harmadszorra próbálkozik meg a téli sporttal. Sőt, egy gigantikus, baseball sapkás hóemberrel pózol a képen:

 

A post shared by iszakeszti (@iszakeszti) on

De persze az izzasztó siklások után nem árt egy kis szusszanás, és természetesen a forralt bor és a gőzgombóc sem maradhatott el:

És mi sem bizonyítja jobban a kitartó gyakorlást, mint azok a bizonyos „piros orrok”:

Szerencsére sosem maradunk csodaszép képek nélkül, hiszen a gyönyörű műsorvezető mindig meglep minket lenyűgöző posztjaival. Reméljük, mihamarabb láthatunk még további fotókat az ausztriai síeléséből!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#iszak eszter#ausztria#síelés#instagram#hóember

Címlapról ajánljuk