Celebklub

Pumped Gabóból még autóversenyző is lehet?

rtl.hurtl.hu

2018. január 15. 14:07

Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy erre nem lesz a válasz, hiszen Gabo már a Budapest-Bamako Rally első pár kilométerén lerobbant. Kíváncsi vagy, mi történt? Akkor most megmutatjuk!

Óriási kalandra vállalkozott Pumped Gabo, hiszen a Celeb vagyok ments ki innen! után ismét Afrikába tart. Meghívták ugyanis a Budapest-Bamako Rally-ra, aminek hallatára majd kiugrott a bőréből. Hogy miért? Egy régi vágya teljesülhetne, ha most sikerülne kihasználnia ezt a futamot: végre autóversenyző válhatna belőle.

A lelkesedését nem is nagyon tudta leplezni, hiszen az indulás előtt még megmutatta a Story Extra stábjának az autóját, sőt társát is, akit a kihívásra kapott maga mellé. Azonban már akkor zavart és ideges kacajok törtek elő az utazó társakból, amikor Gabo a gázpedál és a kuplung különbségéről kezdte el kérdezgetni segítőjét.

A két újdonsült barátnak – és persze a többi, szám szerint 459 indulónak – óriási távot kell megtenniük 16 nap alatt: 8600 km-t!

Gabónak már a futam előtti gyakorláson is meggyűlt a baja a sárral, és egy kicsit az autójukkal is, úgyhogy már ezen a ponton kezdett szerte foszlani a celeb álma, miszerint meg is nyerhetnék ezt a versenyt.

Kíváncsi vagy, hogyan mesélt Gabo gyerekkori álmáról? És a győzelme esélyeiről? Itt megnézheted!

Később a futam elindulása után 20 kilométerrel újra bekövetkezett a baj: lerobbantak az autóval. Hiába próbálták azonban megszerelni, óriási hátránnyal tudtak csak megindulni a többiek után, ráadásul egy olyan kocsival, aminek állandóan felforr a vize. De Gabóékat ez sem állíthatta meg.

„Nagyon spontán és kalandvágyó embernek tartom magam, úgyhogy én örülök, hogy itt magunkra vagyunk utalva, nincsenek húszan körülöttünk, hogy vigyázzanak ránk. Szerintem ez tök izgalmas dolog, hogy az ember úgy jut el oda, hogy a saját kreativitásán és ügyességén múlik.”


Hogy meddig juthatnak el a rally-n? Az nemcsak a technikán és a gyakorlottságon, de a szerencséjükön is múlik. Reméljük, az út hátra levő részében elkerüli a srácokat a balszerencse.

#Celebklub#RTL Klub#rtl#pumped gabo#budapest-bamako rally#flúgos futam#rally#autóversenyző

Címlapról ajánljuk