Celebklub

Dobó Ági és párja elszöktek egy kicsit romantikázni

rtl.hurtl.hu

2018. január 15. 10:36

A Konyhafőnök VIP győztese nem véletlenül készít blogot az anyaságról, hiszen élete minden pillanata az imádnivaló kisfiairól szól. Néha azonban kell egy kis „én idő” és persze egy jó kis randi a szerelmével.

Ági óriási győzelmet aratott a gasztroverseny legutóbbi évadában, amivel egy nagyon fontos visszaigazolást is kapott. Mindenképpen szerette volna bebizonyítani, hogy több ő egy gyönyörű arcnál, egy szépségkirálynőnél. Meg akarta mutatni, hogy ő egy igazi anya, aki naprakész a gasztronómiában és profikat lepipálva tüsténkedik a konyhában. És sikerült is neki! Sőt, ezt az érzést ti is átélhetitek, ha jelentkeztek a Konyhafőnök következő évadába!

A győzelem utáni pillanatokban természetesen a családját ölelte először magához:

Élete a családjáról, a gyerekeiről, a férjéről szól. A karácsonyt is együtt töltötték, ráadásul maguk mögött hagyták kis hazánkat és egy igazi kalandra indultak a gyerekekkel. Hófedte csúcsokat és lankás hegyoldalakat választottak a megszokott otthoni légkör helyett és sportosan, a sípályákon köszöntötték az újévet.

 

A post shared by Agnes dr Dobo (@doboagi) on

Mégis, két apróság mellett nem mindig egyszerű időt szakítani egy kis romantikára. Elszökni egy rövid kis randira, ahol egyedül lehetnek a párjával. Nem mindig jön össze, most azonban végre sikerült!

 

A post shared by Agnes dr Dobo (@doboagi) on

Apa és anya először egy meghitt vacsival indították meg a romantikázást, majd másnap a picik nélkül, kettesben töltötték az egész napot:

„Egésznap, kettesben, itthon!” – írta egyik cuki fotójuk mellé.


Ezeket az édes posztokat még képes volt fokozni, amikor a hétfői Reggelibe is betoppant, ahol ő volt a nagy meglepetés! Ő volt az, aki felköszöntötte a születésnapján egyik legjobb barátját – akivel a Konyhafőnök alatt találtak egymásra –, Lakatos Márkot!

A barátok persze nemcsak az ünnepléssel foglalkoztak, hiszen egy komoly téma is napirenden volt ma: a gyerekek és a digitális világ! Ági anyukaként és bloggerként is megosztotta véleményét a témával kapcsolatban!

Vajon mennyire születnek bele a kicsik a tabletek és az „okos kütyük” világába? Mi a normális? Mit engedjünk meg, és mit nem?

Erről beszélgettek a Reggeliben:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#dobó ági#romantika#randi#blogger#A Konyhafőnök VIP#lakatos márk

Címlapról ajánljuk